|
Nu esti logat.
Saloane de infrumusetare#1 2008-12-06 17:20:46
saloane de infrumusetarehei fetelor cred ca toate vrem sa ne schimbam ceva fie la par, fie sa facem un tratament pt sarbatori dar unde? ce saloane de infrumusetare cunoasteti, la cine va tundeti si dc se poate un nr de tel sau ceva, si fetele sa tunda bine ca eu am avut o experienta urata in care una m-a slutit rau si de atunci mi-e teama sa merg unde nu cunosc dar poate prin recomandari....aveam un breton de 4 cm si radeau totii copii din cartier de mine aratam ca o papusa coafata de un bebe slutita cu foarfeca. sarbatori fericite Offline #2 2008-12-06 18:46:51
Re: saloane de infrumusetareparca mai era cel putin un topic la fel "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3 2008-12-07 15:13:12
Re: saloane de infrumusetareeu nu am gasit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|