|
Nu esti logat.
Menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..-3#39 2008-12-06 19:19:09
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..aha. am inteles. multam fain. Offline #40 2008-12-07 14:24:12
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..in dim asta a aparut menstruatia. acum ce fac, continui sa iau duphaston in paralel cu ac? sau doar incep ac? stiu k duphaston am luat ca sa mi provoace mentruastia Offline #41 2008-12-07 14:27:14
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..intrerupi duphastonul si incepi cu pilulele... happy with him...inlove with him... Offline #42 2008-12-07 15:04:23
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..sarumuna sunt happy acum. iubi al meu imi tot spune k nu e nimic grav ce am...knd il vad asa optimist, tind sa il cred Offline #43 2008-12-07 15:19:57
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..pfff da se pare k de fapt nu a venit.. dim a venit putin, si am pp k isi da da drumul pe parcur, dar vad ca e 3 deja si nicio miscare Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-07 16:50:25
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..nu te agita roxi...menstra provocata nu e tot timpul ca si cea normala...tu o consideri prima zi si incepi pilulele... happy with him...inlove with him... Offline #45 2008-12-07 21:49:47
Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..ok...deci sa iau din seara asta pastilutele. pe parcursul zilei de azi mi-a mai curs o picatura si atat. nu am nici un simpton, nici macar nu ma doare burta. ma gandeam sa mai iau in seara asta o pastila de duphaston si sa iau si o pilula. nush, dar nu-mi prea surade ideea ca ciclul meu de luna asta sa se rezume la 2 picaturi intr-o zi. ma gandesc k in cazul asta luna viitoare voi avea hemoragii, nush nu-i problema daca mai iau o pastila de duph. si sa iau si ac din seara asta, asa-i crys_ty_na? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|