|
Nu esti logat.
De ce?#1 2008-12-08 12:17:18
de ce?hmm.....salut .....vb cu prietenul meu de 2 ani...acum un an mam mutat cu el....adica suntem in alta tara....e primul barbat cu care am ajuns sa am orgasm...dar.(asta sa intamplat de vreo 4 ori...si acum nimic....ma simt bine ...ma satisface dar nimic de orgasm.... dc oare???ma simt bine cu el dar totusi dc nu e ca la inceput... offff si creca ca nici el nu are...e ca nu stiu ce sai zic imi zice ca se simte bine...cum iam povestit eu de orgasm..zice cal are tot timpul...oare dc:(((ce as putea face sa se simta mai bine??:Dastept raspunsuri:))) Ultima oara a fost editat de akisandra (2008-12-08 12:18:23) Offline #2 2008-12-08 12:48:54
Re: de ce?
buna akisandra!! eu una am orgasm aproade de fiecare data si atunci knd nu am nu ma deranjeaza k fac dragoste/sex cu barbatul pe care il iubesc...incearca sa fii fff relaxata...comunicarea iar e foarte importanta...zii sau arata`i zonele tale "bune" .poate nu va cunoasteti destul de bine corpurile...barbatii au mai mereu orgasm (din cate stiu eu) si la excitatia e mult mai rapida...eu una ma simt super bine cu al meu sot,mai nou am un chef nebun de a ajuns sa`mi zica el k "stii iubita,in seara asta sunt f obosit" sau "am o lene..." si`l inteleg...incearca sa vb mai mult cu prietenul tau despre viata voastra sexuala... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #3 2008-12-08 12:49:03
Re: de ce?Akisandra nu cumva stresul si dorul de casa lucreaza in subconstientul vostru? Si nu astepta de fiecare data orgasumul. Lasa-te purtata de val si bucura-te de iubitul tau. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-08 13:05:18
Re: de ce?poate sa fie si dorul de casa...chiar acuma ma gandeam la lejerie sexy...si inelul ala care vibreaza....hmmm,....cred ca a sa fac o vizita la un sexshop:D.........POATE E ca si nu ne cunoastem bn corpurile... :f?rv?nad: Ultima oara a fost editat de akisandra (2008-12-08 13:10:11) Offline #5 2008-12-08 14:51:48
Re: de ce?si eu ca si fetele zic ca in primul rand trebuie sa te relaxezi...sa comunicati cat mai mult in ce priveste sexul...atata timp cat ai avut orgasm este clar ca e vorba de relaxare...de pihicul tau Ultima oara a fost editat de deliav (2008-12-08 16:04:07) baby Dragos Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|