|
Nu esti logat.
Greffu si portocalele#1 2008-12-08 19:04:45
greffu si portocaleleam intrebat acum o ora si la "medicamente care interactioneaza cu acc si nu mi-a rsp nimeni....deci::Dam si eu o intrebare "inteligenta".....daca grefu interactioneaza cu acc,atunci mandarinele,portocalele si clementinele nu interactioneaza?.....nu de alta...da mananc la clementine in prostie,cam 1 kg pe zi..si sucuri de portocale .... --ce nu te doboara,te face mai puternic-- Offline #2 2008-12-08 19:07:00
Re: greffu si portocaleledin cate stiu eu,doar grefful interactioneaza.si eu mananc portocale,mandarine etc si nu am avut nici o problema. Offline #3 2008-12-08 19:11:04
Re: greffu si portocalelems mult ale..is un pic mai linistita acum..da as vrea sa stiu exact:) --ce nu te doboara,te face mai puternic-- Offline #4 2008-12-08 19:15:33
Re: greffu si portocaleleDa happy, doar grapefruit-ul nu este indicat atuni cand iei anticonceptioanale, scade eficienta lor si nu mai esti protejata impotriva unei sarcini. Asta nu inseamna ca nu poti manca deloc, dar nu in fiecare zi, mai rarut. Offline #5 2008-12-08 19:26:51
Re: greffu si portocalelems rruxxy...de greff stiam ca am mai citit de pe forum..da ma intrebam ca dc greffu si nu si portocalele/clementinele/mandarinele scad efectul acc....? --ce nu te doboara,te face mai puternic-- Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|