|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma...#1 2008-12-09 09:19:37
Va rog ajutati-ma...Va rog sa ma ajutati....am scris si ieri la "intrebare pt doctoressa" si mi-a raspuns una din fetele moderatoare dar nu stiu ce sa mai fac! inca am spotting daca ii pot spune asa cu toate k zici k e menstruatie si imi curg chiar si chegulete de sange.chiar e posibil k din cauza unei diarei sa imi curga asa? nu e prea mult?mai am 2 pastile si termin cea de-a treia folie... Offline #2 2008-12-09 09:30:14
Re: Va rog ajutati-ma...ai spotting si esti la a treia folie? Diaree nu are treaba cu spottingul , nu stiu exact ce sa intamplat poate imi dai un link sa citesc povestea ta. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-12-09 09:36:13
Re: Va rog ajutati-ma...http://forum.anticonceptionale.ro/t2153 … a.html.... asta am scris ieri aci pe forum.deci problema e k suntla e treia folie de marvelon la prima am avut spotting dar in limite normale zic eu, la a doua folie nu am avut nimic iar la 7 zile din folia trei mi-au aparut niste scurgeri maronii care au durat pana duminica cand mi-a aparut un fel de mendtruatie ce dureaza si ai. mentionez k sambata dupa-amiaza am avut diaree si am iesit de vreo 2 ori iar duminica la fel.ce crezi k e ? Offline #4 2008-12-09 09:40:06
Re: Va rog ajutati-ma...Alinutza, din ce a scris ciubby ieri, a avut mai mult de patru scaune moi intre 2 pstile => a scazut protectia. De aici, a aparut spottingul. Toate astea, plus faptul ca e abia a treia folie si pot aparea astfel de situatii, au dus la aparitia menstrei mai devreme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-12-09 09:46:05
Re: Va rog ajutati-ma...Si atunci o sa imi mai apara menstruatia in perioada de pauza?Sau consider k acum sunt deja la menstruatie? Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-09 10:21:25
Re: Va rog ajutati-ma...Nu cred ca iti va mai aparea menstra. Cel mult ca continua asta de acum. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-12-09 10:24:21
Re: Va rog ajutati-ma...multumesc mult fetelor....astept sa vad ce se intampla.dar daca in pauza nu o sa imi mai vina menstruatia eu continui la fel adica dupa pauza incep a patra folie de anticonceptionale? Offline #8 2008-12-09 10:53:17
Re: Va rog ajutati-ma...da, si vezi daca mai sangerezi si pe a 4a folie sa mergi la medic sa ti le schimbe Offline #9 2008-12-09 12:08:16
Re: Va rog ajutati-ma...da.....multumesc mult de tot pt sfaturi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|