|
Nu esti logat.
Postinor 2#1 2008-10-08 15:59:44
postinor 2daca am luat anul trecut de 3 ori postinor 2 la interval de 3-4 luni pot face chisturi?eu am avut niste probleme mai multe chisturi pe ambele ovare si unul din medici la care am fost mia zis k de la postinor am facut aceste chisturi. Probleme au fost si sunt, in seama nu le lua/ Viata nu e roz, e asa cum este ea/ Aici e locul unde poti visa/ Aici sunt eu mereu in preajma ta/ Ne-avem unul pe celalalt, asta conteaza/ Mai mult decat orice/ Si atunci cand nu am niciun ban, nu ma afecteaza/ Caci esti tu langa mine mereu Offline #2 2008-10-08 17:01:44
Re: postinor 2este posibil. renunta la postinor...ia anticonceptionale sau ceva...iti dai seama ca postinorul nu e chiar asa de sanatos...doar o bomba de hormoni. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-10-08 17:03:19
Re: postinor 2se ia de maxim 2 ori pe an, de preferat niciodata in viata... deci nu e vorba ca nu e chiar asa sanatos, e de-a dreptul toxic! mergi la un medic de planning sa-ti prescrie anticonceptionale Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-10-09 22:24:26
Re: postinor 2O colega de-a mea a luat postinor de vreo 3 ori intr-un an si i-a dereglat menstruatia, asa ca tind sa cred toate spusele negative. Am facut greseala sa iau si eu o data si am patit la fel, imi intarziase o saptamana. Asa ca tot ce e posibil. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #5 2008-12-09 15:06:39
Re: postinor 2Buna, Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-09 15:31:10
Re: postinor 2Bumba postinorul l-ai luat in timp util. Sangerarea pe care ai avut-o pe data de 29 a fost efectul postinorului. Ceea ce ai acum e menstra ta normala. Nu te mai stresa. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|