homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ne dam seama daca avem o sarcina extrauterina???-2

#20 2008-11-18 21:34:51

kawaii_deea
New member
Inregistrat: 2007-12-30

Re: Cum ne dam seama daca avem o sarcina extrauterina???

e vina mea. eu am zis ca mi vine CM. dar se pare k m am inselat. ce m a alarmat a fost durerea de sani si faptul k a trecut o saptamana si mie nu mi se opreste sangerarea. la medic ginecolog maine merg. azi am fost doar la ecograf...sper sa fie ok sad

#21 2008-11-18 21:37:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

tinem pumnii deea...sa ne spui maine cum a decurs kram

happy with him...inlove with him...puss

#22 2008-11-18 21:39:53

kawaii_deea
New member

multumesc! da, o sa va spun.

#23 2008-11-19 20:37:33

kawaii_deea
New member

Buna fetelor! am fost azi la doctor si...e putin rea situatia... mi a dat trat cu amoxicilina pt o infectie si cam atat. trebuie sa merg la control iar luni. a spus k tre sa vedem in ce directie se indreapta sarcina. si e posibil sa fie extrauterina pt k ma si dor trompele la control. este adevarat k nu exista nici un tratament pt eliminarea sarcinii in cazul in care ar fi extrauterina??? doar prin operatie??? dak ar exista alta posibilitate ma gandeam sa skimb medicul, sa merg in alt oras... sad sunt aproape disperata.

#24 2008-11-19 20:43:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Deea eu nu stiu sa existe o alta metoda in afara operatiei.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#25 2008-11-19 20:45:36

kawaii_deea
New member

da...asa a spus si doctorul meu. dar nu poate exista un tratament care sa stopeze si sa elimina sarcina? tinand cont k e de 3 sapt doar??? de ce mi a fost frik se pare k de asta nu scap...sad si ink ceva...auzisem k se fac operatii si cu laser sau ceva de genul in cazul extrauterinelor. imi poate recomanda cineva un medic kre sa faca lucrul asta in Iasi,Bacau sau Bucuresti...?

Ultima oara a fost editat de kawaii_deea (2008-11-20 09:41:06)

#26 2008-11-20 14:15:14

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

deea, incearca sa te calmezi. poate totusi nu e extrauterina. uite aici un topic cu ginecologi buni. cauta, poate gasesti ceva http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html
ai incredere ca va fi bine  puss

#27 2008-11-20 17:57:35

kawaii_deea
New member

multumesc! sper sa nu fie cum cred eu, dar dupa simptome cam asa este...

#28 2008-12-08 09:31:54

kawaii_deea
New member

Buna fetelor! am revenit cu noutati...despre sarcina mea...care nu mai este... sad dupa sangerarile si dureruile pe care le am avut, vineri am fost chiuretata. la chiuretaj nu au fost probleme. m a anesteziat total, nu am simtit nimic. stiu doar k m am trezit plangand... in fine, asta a fost sa fie. insa nu am facut nici un avort in viata mea si nu stiu exact cam cum  te simti dupa chiuretaj. vineri am sangerat si stiu k asa e normal. sambata, duminik mai deloc nu am avut sangerari, dar azi de dimineata m am trezit cu surpriza...am sangerari si dureri cam k la CM. si nici durerea de sani nu a disparut. si am si temperatura putin ridicata. 37,5. ma gandesc k din cauza hormonilor... poate aparea vreo complicatie acum? sau asa este normal sa am sangerari la 3 zile dupa chiuretaj? iau doxicilina si ovule meclon.

#29 2008-12-08 10:57:15

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

nu e normal sa ai febra, e semn de infectie, sa nu trebuiasca sa te chiuretezi iar....
nu ti-a dat doctorul antibiotice? normal dupa un chiuretaj se dau antibiorice, de ex augumentin pt a nu aparea complicatii nedorite, temperatura nu are legatura cu hormonii
acuma vad, iei doxicilina, asta e antibiotic da? cu atat mai mult nu trebuia sa ai temperatura....
mergi urgent la doctor si ai grija ca in perioada urmatoare sa te refaci
contact sexual dupa prima menstra
abia dupa 3 luni e organismul refacut dpdv hormonal, chiar si un test de sarcina dupa o pierdere/chiuretaj se mai pozitiveaza slab chiar si pana la urmatorul ciclu, pana scad valorile
chiar e indicat sa mai faci din cand in cand un test care sa iti iasa negativ 100%, altfel indica resturi ramase, cel putin asa mi-a zis mie dr.

cititi si topicul http://forum.anticonceptionale.ro/t20735-TEST-hcg.html

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-12-08 10:59:39)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#30 2008-12-08 11:13:22

kawaii_deea
New member

eu faceam putin temperatura si inainte de chiuretaj. mi se intampla sa mi creasca temperatura uneori, dar niciodata mai mult de 37,5. park as avea bufeiuri... am inteles k trebuie sa iau antibiotice si iau in continuare. dar cu sangerarile si durerile de sani si de burta? sunt normale??? tinand cont k 2 zile nu am avut nimic, in afara de durerea de sani, iar azi am si dureri de burta si sangerez...
dak fac acum un test, la 3 zile dupa kiuretaj si se pozitiveaza poate insemna k se intampla ceva? nici nu stiu ce sa fac... sad

Ultima oara a fost editat de kawaii_deea (2008-12-08 11:16:38)

#31 2008-12-08 11:18:30

daliana
Hero member

nu sunt normale, repet, trebuie sa te vada un medic
nu uita, dupa un chiuretaj, se repeta testul de sarcina fie din urina fie BHCG ca sa vezi ca au scazut valorile, dar si o eco pt a vedea continutul uterului
abia dupa ce scad valorile sub 5 si uterul e gol, poti fi sigura ca nu mai e o problema
retine ca exista si avorturi neefectuate complet, din pacate

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#32 2008-12-08 17:13:04

kawaii_deea
New member

kiar dak sarcina era mik, aproepe 6 sapt mai exact, tot exista riscul sa mai fie resturi in uter? sangerarile nu sunt f abundente. ma deranjeaza mai mult durerea de sani kre ink o am si durerea de burta...poate imi dai si tu o parere doctoressa! sad

Ultima oara a fost editat de kawaii_deea (2008-12-08 18:26:48)

#33 2008-12-08 19:34:27

daliana
Hero member

din ce stiu eu la avortul menstrual nu apar resturi, in rest, medicul avizat poate raspunde

#34 2008-12-08 19:55:00

kawaii_deea
New member

dar la mine nu se considera avort menstrual...sau da?? am citit atat de multe opinii despre ce se intampla dupa un chiuretaj si toate s diferite. stiu k depinde de fiecare organism in parte. sunt km panicata si pt k doctorul meu  nu e sapt asta. si de asta tot intreb de ce se intampla dupa un chiuretaj... grater dak e normal ce se intampla cu mine..

#35 2008-12-08 19:59:51

daliana
Hero member

avortul menstrual are loc la data cand trebuia sa vina ciclul si se elimina oul fecundat care nu s-a prins, odata cu eliminearea mucoasei endometriale, e si un topic separat pe forum
la 6 sapt e pierdere de sarcina, sarcina oprita in evolutie
un test BHCG si o eco pot confirma asta
stai sa ne intelegem, cand ai avut UM si cand s-a pozitivat testul si cand au inceput sangerarile

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-12-08 20:01:36)

#36 2008-12-08 20:56:29

kawaii_deea
New member

ultima mentruatie a fost in jur de 22 oct. imediat dupa am ramas insarcinata. pe 7 noiembrie, in urma ultimului meu contact, au inceput sangerarile. am zis atunci ca imi vine CM dar nu a fost asa. am avut sangerari vreo 2 sapt. ce mi a dat mie de gandit a fost faptul k ma dureau sanii. si atunci mi am facut un test si a iesit usor pozitiv,iar al doilea din prima secunda s a pozitivat. si pe 5 am avut chiuretajul...vineri. cu siguranta nu a fost avort menstrual. am vazut k scrie pe foaie de externare chiuretaj hemostatic. si totul a fost ok, dar nu inteleg dak este normal sa am sangerari (nu sunt abundente) si sa ma doara sanii in continuare???
Ma lamuriti si pe mine fetelor? am vb cu mai multe fete, dar parerile sunt impartite... :f?rbryllad:

Ultima oara a fost editat de kawaii_deea (2008-12-09 09:29:28)

#37 2008-12-09 18:13:37

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

am si eu o intrebare la un simplu consult ginecologic medicul iti poate spune cu certitudine ca esti sau nu insarcinata?fara sa-ti faca analize de sange sau sa faci test de sarcina?

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#38 2008-12-09 19:58:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu, dulcinik...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.