homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Niste pareri as vreab

#1 2008-12-09 20:49:20

marilyn
New member
Inregistrat: 2008-03-21

niste pareri as vreab

Buna, veau sa va prezint problema mea poate va dati cu parerea...de fapt eu cred ca sunt 2 si nu stiu daca sunt in corelatie.
Prima e ca de cateva luni am un disconfort, ca nu pot zice durere de la vagin in sus, spre colul uterin...simt asa ca si cum ar fi inflamat sau f stramt...am uneori senzatii de intepaturi si arsuri in vagin...am o senzatie de disconfort care merge in toate zona, inclusiv o resimt  si la nivelul rectului.
Disconfortul acesta merge si la abdomen si mai ales in partea ovarului drept care la fel ma doare uneori...Starea asta ma indispune de cateva luni si am tot gandesc daca nu e cev grav...mentionez ca in perioada asta doar 1 data am avut contact, si am avut dureri in timpul acestuia iar dupa am simtit un disconfort vaginal care a durat destul de mult, chiar cateva ore..
La medic am fost, am facut analize, toate sunt ok, medicul m-a examinat doar pe masa si a zis ca e anexita pe partea dreapta si ca nu e nevoie de ecografie...dar si dupa tratament nici o ameliorare....
Ma gandesc oare poate fi un chist ovarian...simt asa ca o durere surda, dar ca si cum cineva mi-ar invarti ceva acolo...
Mentionez ca am facut si papanicolau s ala a iesit bine....deja ma gandeam la ce a ma rau cu durerea aia sau disconfortul la nivelul colului...dar ma linistesc ca daca era ceva grav iesea la analize ceva sau la papanicolau, nu?
voi ce ziceti? va rog daca a patit cineva ceva asemanator sau daca va ganditi ce ar putea fi, daca recunoasteti simptomele sa scrie..de cateva luni ma indispune dinconfortul asta si imi ia cheful de orice...

Ultima oara a fost editat de marilyn (2008-12-09 20:51:57)

#2 2008-12-09 21:09:19

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

Re: niste pareri as vreab

poate e colonul de vina.....si eu am avut dureri asemanatoare....mai ales cand aveam "gaze" pe care nu le puteam elimina.
esti constipata de obicei?

#3 2008-12-09 21:17:55

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Si eu am la acest moment ceva de genu ...sigur e o raceala ceva sau o anexita sau chiar un chist pe ovarul drept , si eu am fost acum o sapt si mi-a zis ca am un chist pe ovarul drept...tot asa si-a dat seama fara ecografie...dar eu zic ca ce-l mai bine ar fi sa mergi sa faci o ecografie acolo o sa se vada tot ce ai si o sa primesti un tratament si o sa fie bine ...

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#4 2008-12-09 23:00:46

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

fa o ecografie si vezi sa-ti fi trecut anexita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.