homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O nelamurire

#1 2008-12-09 21:16:17

moondeath
New member
Inregistrat: 2007-12-08

O nelamurire

Buna din nou...
Ce vreau eu sa clarific cu ajutorul dumneavoastra : acum o luna jumate am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu (el nu a ejaculat in mine fiindca am observat imediat ca prezervativul s'a spart).Imediat,am dat fuga la farmacie de unde am cumparat Postinor2 si am luat prima pastiluta in max jumatate de ora la contact.A doua pastiluta am luat'o dupa 12 ore,dupa cum prescria pe foita. Dupa aprox o saptamana de la incident, mi'au aparut niste scurgeri ce semana cu menstruatia.M'am informat pe blog si am aflat ca se numeste menstruatie falsa declansata de anticonceptional.Acea scurgere m'a tinut in jur de o sapt,dupa care mi'a venit menstruatia cea adevarata,la 5 zile inainte de data precedenta a lunii trecute.Menstruatia (cea adevarata) m'a tinut tot in jur de o sapt. Deci,cum ar venit,am avut menstruatie aproape 2 sapt. Mentionez si faptul ca am un ciclu dereglat,care variaza de la 28 de zile la 38. De la intamplarea cu menstruatia...au trecut 35 de zile...si mie inca nu mi'a venit. Stiu ca am ciclul neregulat.. dar care ar fi cauza ptr care imi intarzie? Prietenul meu crede ca sunt insarcinata. E posibil?

#2 2008-12-09 21:31:40

andreea023
Full member
Inregistrat: 2007-11-20

Re: O nelamurire

moondeath a scris:

De la intamplarea cu menstruatia...au trecut 35 de zile...si mie inca nu mi'a venit. Stiu ca am ciclul neregulat.. dar care ar fi cauza ptr care imi intarzie? Prietenul meu crede ca sunt insarcinata. E posibil?

Buna !

Avand in vedere ca ai luat postinorul corect parerea mea este ca nu esti insarcinata. cum spui si tu - ciclul tau nu e regulat, asa ca tre sa vina smile + ca postinorul produce si el diferite dereglari.

ca sa nu te mai strezezi fa un test de sarcina, ca au trecut 3 sapt de la contact asa ca rezultatul o sa fie concludent.

asteapta si raspunsul fetelor care stiu mai bine decat mine. dar din cate am mai citit pe aici si prin alte parti eu cred ca zic bine smile

#3 2008-12-09 21:36:25

moondeath
New member

Da, am citit prin alte parti ca si postinorul produce dereglari...dar totusi are o marja de eroare de 2%... sper sa nu ma aflu eu in acel procent   :f?rv?nad:

#4 2008-12-09 22:42:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nu a ejaculat in tine, ai luat postinor, ai avut menstra...sansele ca tu sa fii insarcinata tind spre 0

#5 2008-12-09 22:53:16

moondeath
New member

da..dar ma ingrijoreaza tot ceea ce mi s'a intamplat

Publicitate

loading...

#6 2008-12-09 22:56:17

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

normal ca esti ingrijorata dar eu zic ca n-ai de ce. de ce nu faci un test ca sa te linistesti?

#7 2008-12-09 23:59:38

moondeath
New member

am sa intreb maine o farmacista si am sa fac si testul.Va multumesc mult tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.