homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat

#1 2008-12-06 21:29:23

maya26
Membru
Inregistrat: 2008-12-06

am nevoie de un sfat

...as putea spune in felul urmator in urma cu un an si un pic inca din timpul verii trecute am avut niste usturimi in timpul urinarii... si niste dureri ingrozitoare am crezut la inceput ca si panan acum de alt fel ca este vorba de cistita ... nu am indraznit sa'i spun mamei ca ar putea fi vorba si de alt ceva ca drept urmare am urmat un tratament pt cistita ... in urma tratmentului urinarile dese si usturimile au disparut.asta pt o saptamana sau doua dupa care au reaparut .. kteva luni iar au disparut iar acum in toamna le'am resimtit si am urmat iar tratamentu... insa acum o luna aproximativ am constatat ca am o scurgere branzoasa urat mirositoare pe care am senzatzia ca o simt si atunci cand sunt imbracata si stau in picioare am senzatia ca ajunge mirosul intratat de mult. in urma cu 3 saptamani am folosit de nevoie lama de epilat a mamei la vre'o daua zile dupa mi'a aparut o bubita proeminenta in zona genitala am crezut initzial ca m'am taiat ... apoi am constatat ca la intrarea in vagin au mai aparut niste bubite f mici initial neobservabile la vre'o 2 saptamani dupa scurgerile devenisera abundente si mai dese si in urma unui contact sexual am observat o usoara usturime la penetrare iar azi am realizat k mi'a mai aparut o bubita in zona anusului.
mai am de precizat ca mama nu are astfel de simptome iar prietenului meu dealtfel i'a aparut o bubitza pe penis ... relatzia mea este stabila de peste 2 ani  fiind singurul partener de panan acum de el sunt convinsa k nu a avut astfel de "boli" sau simptome panan acum 3 zile ...
despre ce ar putea fi vorba candidoza sau negi vaginali de care sunt foarte speriata ... nu am apucat sa ajung la un ginecolog panan acum dar voi merge in urmatoarele zile panan atunci v'asi ruga sa ma ajutatzi ... sunt foarte ingrijorata multumesc !!

#2 2008-12-06 21:33:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: am nevoie de un sfat

Maya orice ar fi trebuie sa mergi la medic. Acele bubite pot fi de la epilat. Insa o analiza de secretie si un consult ginecologic te-ar putea lamuri. Scurgerea aceea ar putea fi candidoza (de la tratamentul cu antibiotic pentru cistita).

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-12-06 21:34:39

maya26
Membru

dupa cum am vazut si pe google acele bubite pe care eu le am semana cu negii vaginali puss

#4 2008-12-06 23:03:15

Ynna
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

buna fetelor..pusspuss:*lamurity-am si pe mine ca nu prea inteleg ce se petrece..pe data de 3 noiembrie am facut un avort..dar nici acum nu mi-a venit ciclul..e normal???..

#5 2008-12-06 23:13:27

rosena
New member
Inregistrat: 2008-12-02

si mie mi s-a intamplat... nu stiu daca e normal, dar mie mi-a venit dupa o luna. bafta! si mai multa grija.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-07 00:35:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Ynna menstra dupa avort apare la 4-6 saptamani...deci nu te impacienta inca smile

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-12-07 00:40:29

Ynna
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

aoleuuu ms mult:)deja intrasem in panaa...aa am uitat sa va zic ca medicul mi-a depistat si o rana pe uter..si ma gandeam ca poate asta este motyvu ...sad..nustiu

#8 2008-12-07 00:56:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

"intarzierea" ta nu e mare...mai astepta umpic pana sa incepi sa te impacientezi...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2008-12-08 22:14:06

maya26
Membru

va rog frumos sa'mi spuneti si mie cum alt fel in afar de contact sexual se mai pot lua negii vaginali...

#10 2008-12-10 12:40:35

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

maya26  cel mai bine este sa iti iei inima in dinti si sa te duci la ginecolog
nu iti fie rusine . trebuie sa rezolvi problema . poate nu sunt negi si totul e ok
oricum daca stai asa nu trece de la sine orice ar fi
sigur nu sunt cosulete de la lama de ras ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.