homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovulatie sau nu?

#1 2008-12-10 15:15:42

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Ovulatie sau nu?

Buna dragelor (daca imi permiteti).
Sunt o aspiranta la statutul de mamica si am o mica mare nelamurire.
Poate reuseste cineva sa ma "lumineze" sau linisteasca cat de cat, pana la control.
Pe 25 Octombrie mi s-a facut n chiuretaj, in urma unei sarcini intrerupte din evolutie (6 saptamani).
Pe 28 Noiembrie mi-a venit CMul (la 35 zile).
Ieri am simtit o durere slaba in zona ovarelor si nu am dat importanta, insa cand am mers mai tarziu la toaleta am observat o sangerare de culoare inchisa.
Mi-am sunat dra si mi-a spus ca este posibil sa fie ovulatia.
Astazi insa, cam in aceeasi perioada a zilei, aceleasi simptome si iar sangerare.
Mentionez ca am avut contact sexual neprotejat si saptamana trecuta (6 decembrie) si alaltaieri si ieri.
Sangerarile cauzate de ovulatie apar in mai multe zile sau doar intr-o sg zi?
Ma gandesc ca din cauza chiuretajului si a sarcinii, am dereglari hormonale.
Nu vreau sa intru in panica dar pana la control mai am 10 zile si chiar nu inteleg ce se intampla.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi minunata, iar doritoarelor de bebei, le doresc zile fertile si sa va aduca Mosu' bebei sanatosi santa

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2 2008-12-11 10:27:29

AnkSan
Full member

Re: Ovulatie sau nu?

Se pare ca nu mi-a raspuns nimeni.. sad
Insa eu vin cu completari....
Aseara mi-am luat un test de ovulatie, pt a vedea daca intradevar sunt la ovulatie (cum imi spusese la tel dra) si a iesit negativ.
Am luat si un test de sarcina, pt ca ma gandeam la o sarcina extrauterina; insa si acesta a iesit negativ.
Azi dimin m-am spalat intra si am o observat un cheag maroniu.
M-am programat pt control sambata, iar luni la o eco transvag.
Chiar nu inteleg. Sunt curioasa daca astazi voi mai avea scurgeri, desi nu am mai avut contact sexual.

In plus decateva saptamani am inceput sa beau ceai de cretisoara, iar de sambata ceai de napraznic. (am inteles ca ajuta la cicatrizare si pt bebe).

Stiti cumva daca ceaiul de napraznic ar putea da astfel de reactii?

O zi frumoasa va doresc si sper sa-mi raspunda si mie cineva... sad

#3 2008-12-11 11:02:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ank...o eco ti ai facut in ultimul timp? daca sangerarile se accentueaza eu zic ca poate fi vb de inceputul unei menstre...daca se opresc aici se poate sa fi fost de la ovulatie (desi cele de ovulatie nu dureaza decat o zi...hai maxim 2)...eu zic sa nu te ingrijorezi inca si sa astepti prima oara sa vezi cum decurge...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-12-11 11:32:04

AnkSan
Full member

Buna Cristina.
Dupa chiuretajul facut pe 25 Oct, am fost pe 16 noi la aceeasi dr la control, insa nu mi-a facut eco.
Mi-a spus sa revin la 14 zile dupa CM.
MIe CM-ul mi-a venit la 35 zile dupa chiuretaj, adica pe 28 Noi, iar programarea la ea o am tocmai pe 20 dec.
Insa voi merge samb la contr si luni la eco, la clinica unde am abonament prin compania la care lucrez.

Si ca sa-ti raspund:
- eco inca nu
- CM mi-a venit pe 28 Noi si s-a terminat pe 3 Dec
- marti am avut o scurgere mai mica maronie si atat doar
- ieri un pic mai mult, dar nu ca la ciclu ci putin pe tampon.

Incerc sa nu ma mai stresez pt ca asa am facut cand am aflat de prima sarcina si intr-un final s-a orpit din evolutie.
Ma straduiesc sa fiu pozitiva, dar am unele nelamuriri.

Multumesc mult pt raspuns.

#5 2008-12-11 12:29:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

draga mea, chiar nu te stresa....singerarea poate fi de la ovulatie...deea e ca daca aio ovulat acum 2 zile, mica singerare se poate exterioriza cu oartesce intirziere(fiindca e mica) si deci testul de ovulatie sa fie negativ din simplul motiv ca a fost facut sa zicem prea tirziu
eu insa tind sa te sfatuiesc sa iei mai usor treburile astea e mult mai bine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-11 15:38:11

AnkSan
Full member

Multumesc mult Doctoresa.
Esti o dragutza. smile
Constientizez "disperarea" mea si incerc s-o contracarez.
Ne doream foarte mult bebitza. Si vestea ca sarcina a fost oprita din evolutie, ne-a daramat.
Acum ne dorim sa vina din nou cat mai repede... smile si sper sa am puterea sa ma abtin de la stresul si agitatia cu care am "tratat" prima sarcina.
Va pup
O zi minunata sa aveti smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.