homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hernie sau hernie de disc?

#1 2008-12-12 11:44:27

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

hernie sau hernie de disc?

dau din una in alta in ultimul timp.sotul meu acuza dureri de spate f mari,ramane intepenit,nu se poate misca iar eu imi fac mii de ganduri.nu stiu cum sa il ajut,masajele nu ii mai sunt de folos.pe 19 vine o dr de la bucuresti si isi ia medical.care dintre voi stiti kre sunt simptomele unei hernii sau a unei hernii de disc?eu am avu piatra la rinichi si stiu cum sunt durerile astea.se poate vedea la echo dak e hernie?va rog sa ma ajutati fetelor k eu una o iau razna grater grater ma rog in fiecare seara sa nu mai aiba durerile alea...ce sa fac??

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2 2008-12-12 13:23:07

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

Re: hernie sau hernie de disc?

poate sa nu fie hernie...mama pateste chestii de genul asta, si ramane intepenita de mijloc si mai are si dureri...si la ea e vb de coloana ca s-au tocit niste discuri sau cum se numesc si prind un nerv...

incearca masaj cu crema arnica sau aplici un plasture (e unu mare cat pentru tot mijocul) tot cu arnica si ardei iute - gasesti la farmacie, dar trebuie sa-l tina cam 24h si sa se stranga cu un fular in jurul taliei sa tina cald...

sau unguent cu diclofenac...

dar neaparat sa mearga la medic sa vada exact despre ce este vorba

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#3 2008-12-12 13:52:28

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: hernie sau hernie de disc?

ada2910 a scris:

poate sa nu fie hernie...mama pateste chestii de genul asta, si ramane intepenita de mijloc si mai are si dureri...si la ea e vb de coloana ca s-au tocit niste discuri sau cum se numesc si prind un nerv...

incearca masaj cu crema arnica sau aplici un plasture (e unu mare cat pentru tot mijocul) tot cu arnica si ardei iute - gasesti la farmacie, dar trebuie sa-l tina cam 24h si sa se stranga cu un fular in jurul taliei sa tina cald...

sau unguent cu diclofenac...

dar neaparat sa mearga la medic sa vada exact despre ce este vorba

multumesc ada, dar crede`ma k am incercat tot felul de minunatii.azi mergem la spital,mai pe seara k e dr mai libera.nu ne permitem sa ast pana pe 19 k mi`e sa nu se agraveze.unguent cu diclofenac?pt el asta e frectie la piciorul de lemn...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.