|
Nu esti logat.
Inflamatie vaginala#1 2008-12-10 21:04:02
inflamatie vaginalasal, am vaginul f inflamat si doctorul a vrut sa imi dea niste ovule, dar am zis ca nu le suport si mi-a dat praf cu care sa imi fac spalaturi (septofag se num prafu). Cum sa fac spalaturile vaginala, n-am mai facut pana acum. Trebuie sa imi iau irigator? Asa am citit pe aici. Am acasa ovule si am incercat unul, dar ma ca arde acolo...Klion D100. Se potrivesc pt tratarea inflamatiei vaginale? Ms Offline #2 2008-12-10 22:54:00
Re: inflamatie vaginalaai facut o analiza de secretie inainte de a primi acest tratament? Offline #3 2008-12-11 14:09:23
Re: inflamatie vaginalaNu am facut analiza de secretie, doctorul numai m-a consultat si a vazut ca a inflamatie, si de aceea simt discofort...si a vrut sa imi prescrie ovule, dar am zis ca nu le suport si atunci mi-a dat acest praf pt spalaturi pt 7 zile apoi a zis ca pot face si o lama dupa sarbatori..nu stiu, oare inflamatia asta poate fi din cauza scurgerilor?O sa fac acum spalaturile , dar de aceea intrebam ca nu stiu cu se fac, daca am nevoie de irigator si de care sa imi cumpar ca doctorul nu mi-a spus... Offline #4 2008-12-12 14:31:34
Re: inflamatie vaginalamai eu am tot luat asa de capu meu si iti zic ca nu e bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|