|
Nu esti logat.
Abonament la ziare/reviste#1 2008-12-12 14:26:55
abonament la ziare/revistefetelor, v-ati facut pana acum abonamente la ziare sau reviste care contineau o carte sau orice alt supliment mai voluminos, care sa nu incapa in cutia postala? intreb fiindca as cam vrea sa-mi fac un abonament la un ziar cu carte dar mi-e ca nu o sa primesc cartea. de ce? fiindca stau la bloc, la ultimul etaj si in cutia postala nu incape cartea asa ca nu cred sa urce postasul sa mi-o dea personal si plus de asta, nu prea sunt acasa decat seara...pe casa scarii daca o lasa sigur nu o mai vad... nu stiu ce sa fac sau cum sa fac, va intreb pe voi daca ati avut asa o "problema" si cum ati rezolvat-o "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #2 2008-12-12 14:28:51
Re: abonament la ziare/revisteeventual poti inchiria o casuta postala la oficiul postal de langa tine si sa ti-i trimita acolo... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2008-12-12 14:40:16
Re: abonament la ziare/revisteai dreptate "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #4 2008-12-12 14:41:10
Re: abonament la ziare/revistecu placere ma bucur ca m-a izbit inspiratia "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2008-12-12 15:22:08
Re: abonament la ziare/revistecei de la ziar mi-au spus ca in momentul in care cartea nu incape in posta o sa gasesc o chitanta cu care pot ridica cartea de la oficiul postal... acum nu stiu ce sa fac..sa inchiriez casuta postala sau sa-mi trec adresa de-acasa?ca nah, daca-mi inchiriez casuta postala la posta atunci trebe sa merg la posta in fiecare zi sa-mi ridic ziarul si e mai incomod... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-12 16:28:26
Re: abonament la ziare/revisteimi dadusem seama girlish ca era vb despre adevarul... dar nu apare o data pe sapt? eu as zice ca e mai sugur cu c.p la posta! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #7 2008-12-12 16:52:02
Re: abonament la ziare/revistepai te duci o data pe sapt si iei toate ziarele si gata... mai precis vinerea dupa ce apare si cartea Offline #8 2008-12-12 17:40:38
Re: abonament la ziare/revisteba da, numai ca tu de fapt iti faci abonament la ziar, care-ti vine de luni pana sambata, atata doar ca joia primesti si cartea. si nah, din moment ce-mi fac abonament vreau sa citesc si ziarele alea ca am dat banii si pe ele si as cam vrea sa le citesc in ziua in care apar. din cauza asta e aiurea sa le iau din cp o data pe sapt...si in fiecare zi nu prea am timp sa trec pe la posta.inca ma gandesc cum sa fac. ma decid pana luni "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|