|
Nu esti logat.
Ajutati-ma!#1 2008-12-12 22:19:18ajutati-ma!nu stiu daca s-a mai discutat despre asta pt. ca sunt disperata si nu am timp sa ma uit peste toate topicurile...problema mea e in felul urmator:am luat prima pastila de yasmin si c.m. mi-a trecut in aceeasi zi!de regula ma tine 5-6 zile...nu stiu ce s-a intamplat...va rog ajutati-ma!...am postat si aici pt ca la "probleme medicale" nu am primit nici un raspuns... Praf de stele pe...hainele mele... Offline #2 2008-12-12 23:19:03
Re: ajutati-ma!nu prea inteleg problema ta...ai luat prima pastila din folie si ti s-a oprit mentstruatia? daca da, e normal. si eu iau tot yasmine si am patit la fel Offline #3 2008-12-13 09:23:39
Re: ajutati-ma!ScoobyDee ai warn pentru posturi multiple. Citeste si respecta regulile forumului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-13 12:35:00Re: ajutati-ma!
da asa mi s-a intamplat...multumesc# m-am linistit... Praf de stele pe...hainele mele... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|