|
Nu esti logat.
Despre yasmine-4#58 2007-10-07 18:04:56
Re: despre yasmineti-am zis, mai sigur e s-o suni pe doctoressa. de ampicilina stiu ca sigur scade efectul ac. 2 zile insa... nu stiu daca se poate numi "tratament". Nobody home Offline #59 2007-10-07 18:06:54
Re: despre yasmineeu stiam ca dc iei o pastila ,doua nu sunt probleme dar in 2 zile probabil ai luat mai multe(una la 6 ,8 ore,nu?) Mamica de 2 pui scumpi Offline #61 2007-10-07 23:34:42
Re: despre yasminebanuiesc ca in cele 2 zile ai luat mai mult de 2 pastile...deci eu una zic ca ar fi bine sa iei postinor...sun o si pe doctoressa pt siguranta... happy with him...inlove with him... Offline #62 2007-10-16 02:05:44
Re: despre yasmineMie mi a zis un medic ginecolog ca `Diane 35 nici nu sunt contraceptive` ,m a socat, mi s a parut ca spune ineptii...eu zic ca sunt,cat am luat mi a disparut ovulatia ....cu toate ca le luam pt acnee (efect ft bun) - am auzit pe toata lumea zicand ca s prea `tari` ,insa nu cred ca si pt mine- in schimb, Yasmine m au distrus (am postat despre asta intr un alt topic) Offline Publicitateloading...
#63 2007-10-16 19:11:16
Re: despre yasminesi ovar polichistic. chiar ne-a aratat profu de endocrine un studiu si pt boala ovarului polichistic au fost lansate. mami de minuni Offline #64 2008-12-13 18:30:06
Re: despre yasmineBuna seara! Si eu am probleme cu Yasmin. Pana acum nu depaseam 50 de kg, iar acum brusc am ajuns la 54-55. Pe deasupra ciclul mi-a venit luna aceasta cu niste zile mai devreme; intai de culoare maro inchis, apoi s-a oprit o zi si apoi a venit normal. La jumatatea lunii trecute am patit cam la fel. Am luat Desorelle 5 ani, apoi, din cauza unor sangerari de culoare maro inchis si a faptului ca aveam ciclu de 2 ori pe luna, am trecut pe Yasmin la recomandarea a doi medici. Acum ce sa fac? Poate fi o raceala? Ma ingrijoreaza aceasta sangerare maronie, care a reaparut. Am fost la mai multi medici care mi-au dat diferite raspunsuri: ba trebuie schimbate pastilele, ba am anexita (chiar am facut si vreo 2 tratamente cu antibiotice, ba trebuie facuta o cauterizare, avand o leziune pe col, ba ca nu am nimic. Pe cine sa mai cred? Ce se intampla cu mine? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|