homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat,daca se poate :)

#1 2008-12-14 17:24:49

dacian86
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2008-12-14
Site

Am nevoie de un sfat,daca se poate :)

Buna ziua

As avea nevoie urgent de un sfat,va rog frumos,daca se poate...
Eu si iubita mea,vrem sa facem pasul cel mare,si vrem sa nu fie nici cel mai mic risc.O sa folosim si prezervative,dar am decis sa mai folosim si anticonceptionale,dar avem nevoie de cateva sfaturi...As dori sa imi spuneti ce anticonceptionale sa ia iubita,cand sa le ia,de cate ori,pana cand,sau alte detalii...daca se poate...si inca ceva,as dori sa stiu si efectele secundare,greturi sau ameteli,sau daca exista anticonceptionale care nu produc aceste simptome,sau le produc mai putin...
p.s.pentru cine stie,sa imi dea si informatii cam la ce preturi sunt acestea.

Astept cat mai multe sfaturi.

V-as ruga sa nu se faca off-topic aici,si sa primesc raspunsuri cat de cat clare...

#2 2008-12-14 17:31:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Am nevoie de un sfat,daca se poate :)

pai iubita trebuie sa mearga la un planning ptr a i se prescrie niste medicamente in urma unor analize facute de catre medic.e recomandat sa faca si o vizita pe la ginecolog ...un control de rutina nu strica.
efecte secundare...pot sa nu apara daca se impaca bine cu ele.unu din efectele secundare ar fi spottingul adica niste pete marnonii cre vor disparea dupa cateva zile sau 1 saptamana..depinde cat ii ia organismului sa se obinuiasca.
sa nu ia anticonceptionale dupa ureche..fara sa mearga la planning asta e necesar...de fapt vital ptr a nu avea surprize neplacute

#3 2008-12-14 17:37:44

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

dacian86 bine ai venit smile

sfatul meu.. incepeti cu prezervativ daca va grabiti ... smile ... Ac trebuie sa stii nu ti le da nimeni la intamplare... pt asta exista medic de planning care in urma unei discutii cu iubita ta, dar si cu tine de ce nu, ii va recomanda niste Ac.
Trebuie sa stii ca Ac, contin hormoni cu care nu te joci..... de accea trebuie medic.... nu sunt simple medicamente .. nimeni nu iti va recomanda Ac.... pe ochi frumosi crede-ma.... trebuie un control pt asta , trebuie vazut daca nu exista ceva probleme medicale... care o pot impiedica pe iubita ta sa ia... inca o data .... mare atentie.. sa nu ia dupa spusele uneia sau alteia...

In ceea ce priveste efectele secundare, poate sa nu aiba de loc... ori poate sa aiba cu nemiluita , asta depinde organismul ei.... Dintre aceste efecte , ai enumerat bine uneori greturi, dureri de cap, spotting ( sangerari intre menstre) etc.
O folie consta peste 30 de lei...
trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de Ac monofazice, trifazice.... asta medicul de planning iti pune care sunt mai potrivite .....

Asa ca , faceti-va curaj si mergeti la planning... va fi mai bine pt ea.... Bafta smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-12-14 17:56:42

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

alinuutza lasa-ma sa te corectez avand in vedere ca sunt multe tipuri de Ac pretul variaza...plus ca daca e studenta sau eleva le poate lua de la planning la pret redus.
de ex eu pe ale mele dadeam 20 lei

#5 2008-12-14 18:05:40

dacian86
New member
Site

Va multumesc mult pentru raspunsuri..tuturor... si as mai avea o nelamurire.. daca nu pot sa merg la un medic de planning..si as vrea sa iau acum de la farmacie un Ac,ce mi-ati recomanda?si daca imi recomandati,daca puteti sau daca stiti sa imi spuneti si cate trebuie.ca eu am inteles ca trebuie 2 dupa ce facem dragoste..sau cam asa ceva...

Publicitate

loading...

#6 2008-12-14 18:19:38

dacian86
New member
Site

mersy mult ,am inteles tongue dar eu stiu ca e bine asa..dar iubita mea vrea sa fie mai mult decat sigura,si a mai intalnit un caz,in care s'a intamplat asta,si a 2-a zi au luat Ac direct de la farmacie,si nu s'a intamplat nimic,nici nu a avut greturi..de'asta am insistat ca sa aflu tongue ca ea nu mai poate da de acei prieteni,ca sa ii intrebe...

#7 2008-12-14 18:34:38

dacian86
New member
Site

mersy mult de tot,sunt chiar multumit de raspuns tongue

#8 2008-12-14 18:37:44

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Sa nu cumva sa te duci sa iei Postinor!!! Nu e anticonceptional si o nenorocesti hormonal pe prietena ta! Nu mai bine te duci la planning cu ea?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#9 2008-12-14 18:44:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

De asta am scris si eu mesajul. Ca mi se parea ca prea se bucura ca a auzit de Postinor... Si chiar e nasol sa-si inceapa viata sexuala luand Postinor, dupa care sa se streseze 2 saptamani ca intarzie menstra neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#10 2008-12-14 19:05:59

dacian86
New member
Site

am inteles totul ,si va multumesc din nou..
acum nici nu ma gandesc la Postinor... doar cu prezervativ..
multumesc tuturor pt sfaturi tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.