|
Nu esti logat.
Urgent!!#1 2008-12-11 12:44:30
Urgent!!Buna ziua desi nu e prea buna! Acum o sapt am fost la control ginecologic periodic si la testul Papanicolau mi-a iesit ca am o inflamatie!Altceva nu mi-a iesit negativ!Doamna doctor mi-a dat atunci niste ovule cervugid!Am luat 8 zile!Dupa terminarea ovulelor am o durere in partea dreapta care ma cam sacaie!Ba ma ia ba ma lasa!Durere nu e accentuata!Este ca o intepatura si pe urma ma lasa!Ieri am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca in urma analizelor de sange ce mi-a iesit negativ au fost VSH=17 mm, lipide totale 592,1 valori normale 600,0 - 800,0!Si mi-a zis ca am cu siguranta o raceala pe undeva o anexita de exemplu!Tot ieri am fost la dr. meu ginecologic si am facut o ecografie abdominala si una cu sonda vaginala!Nu mi-a iesit nimic,nici o raceala!MI-a zis ca nu am urma de nici un lichid in interior!Acum nu stiu ce sa fac!Este vorba de apendicita?De aseara am o durere de cap severa dar acum m-a lasat!Doctorita mea mi-a dat ca medicamentatie : augmentin 625 una la 8 ore, indometacin 2/zi si no-spa 1 de 3 ori/zi!E vorba de apendicita?Sa ma duc sa ma operez!Vine si craciunu si nu as vrea sa stau la pat!Multumesc! Traieste pentru a fi! Offline #2 2008-12-11 13:03:44
Re: Urgent!!Am uitat sa spun ca aceata durere am mai avut si cand am fost pe perioada menstruatiei dar mi-a trecut!Acum m-a luat din nou! Traieste pentru a fi! Offline #3 2008-12-11 14:40:50
Re: Urgent!!nu cred sa fie apendicita, dar nu poti stii sigur decat la un control medical...o palpare este de ajuns ca doctorul sa-si dea seama despre ce e vorba...eu zic sa stai linistita...nu e ceva grav sigur...s-ar putea sa fie o raceala usoara... baby Dragos Offline #4 2008-12-11 16:19:25
Re: Urgent!!Anamaria daca suspectezi apendicita, ar fi bine sa consulti un chirurg. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-12-11 17:34:36
Re: Urgent!!Iata analizele mele!Sunt f speriata pt ca nu as vrea sa fie apendicita!Nu acum!Analizele pe care le-am facut la ginecologie au iest asa : Traieste pentru a fi! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-12 17:26:46
Re: Urgent!!ana maria i am lasat doctoressei linkul happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-12-12 18:53:06
Re: Urgent!!multumesc mult! Traieste pentru a fi! Offline #8 2008-12-12 22:21:30
Re: Urgent!!
sper doar ca nu te-ai apucat sa inghiti toate medicamentele alea...ca nu e nevoie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-12-13 09:18:30
Re: Urgent!!Din pacate am inceput sa le iau si a reaparut candida!Am luat 5 pasteile de augmentin!De ieri nu am mai luat pentru ca am fost la doctorul de medicina interna si m-a consultat!Concluzia in urma controlului este ca am o problema cu intestinele din cazua acidului, legumelor care fermenteaza!Mi-a dat medicamente sa-mi treaca!Banuiam ca antibioticele astea care sunt puternice imi vor distruge flora vaginala si de aceea am luat biotics pentru prevenire!Am intrerupt antibioticele dar am continuat cu biticsul!Cum am spus mai sus cred ca a reaparut candida!Am mancarimi si ma dor labiile la atingere si sunt si putin rosii!Ce sa iau?Eu am cervugid!Este bun?Ce sa iau sa-mi treaca pentru ca nu vreau sa se accentueze?!Multumesc! Ultima oara a fost editat de anamaria_23 (2008-12-13 09:27:27) Traieste pentru a fi! Offline #10 2008-12-14 19:11:27
Re: Urgent!!am cautat gynozol la farmacie pt ca de obicei mie imi trecea cu asta si nu stiu ce sa iau in loc!Mancarimea se accentueaza!Va rog daca imi puteti da un sfat!MUltumesc! Traieste pentru a fi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|