homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce fac??cum impart si capra si varza??:(-3

#39 2008-12-12 16:19:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce fac??cum impart si capra si varza??:(

eu cred ca iubirea se poate manifesta in foarte multe feluri, si asa cum oamenii sunt diferiti, si modurile de a iubi sunt diferite smile si am aflat si eu asta foarte tarziu smile

#40 2008-12-12 16:19:57

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu stau in casa ca am varicela si prietenul meu se duce maine la o zi de nastere a unui amic de-al lui fara mine. ca am eu varicela inseamna ca n-ar trebui sa mearga la prietenu-so la ziua de nastere? sa fim seriosi...
daca situatia ar fi fost invers si eu as fi facut la fel

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#41 2008-12-12 16:32:08

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

girlish, el pleaca o seara, ea ar pleca 3 zile. si nu s-au vazut de o saptamana

#42 2008-12-12 16:35:57

ioana_4
Diamond member

heimdall a scris:

eu cred ca iubirea se poate manifesta in foarte multe feluri, si asa cum oamenii sunt diferiti, si modurile de a iubi sunt diferite smile si am aflat si eu asta foarte tarziu smile

Iubirea trebuie apreciata, demonstrata, sustinuta mereu.. nu cred ca poti sa iubesti daca "micile sacrificii" nu vin de la sine, fara sa iti pui intrebari daca e bine sau nu.. iubesti sa petreci fiecare minut daca se poate langa el/ea si nimeni, niciodata oricat de bun prieten sau coleg ar fi nu poate fi mai presus de omul iubit.

#43 2008-12-12 17:23:49

ioana_4
Diamond member

Princess, fiecare cap cu ideile lui.. aici ne spunem parerea si faptul ca noi doua avem pareri diferite de ale celorlalte fete nu inseamna neaparat ca avem dreptate sau gresim,. inseamna ca facem niste alegeri si gandim intr-un anumit fel care ne face pe noi fericite si avem relatiile pe care ni le dorim.

Publicitate

loading...

#44 2008-12-12 17:36:37

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Little_princess parerea mea e ca tu ai gresit in situatia de fata pt ca deja de o sapt nu v-ati vazut, el isi dorea lucrurl asta, iar acum cand i-ai mai zis si de munte cand el era si bolnav si poate avea nevoie de tine, tu alegi colegii....normal ca el s-a suparat si s-a simtit prost si a zis ca daca te duci ne desp poate la suparare si la nervi.
Oricum urat din partea ta ca ai spus chiar daca nu avea piciorul in gips nu-l luam.
Nu stiu cum ai fi reactionat tu sa-ti fi facut el tie cum ii faci tu.

#45 2008-12-12 18:06:48

skumpi
Vizitator

dar ce crezi ioana ca dak nu avea picioru in ghips` reactiona altfel ? adika zicea " okey puiule mergi linistita " ??? sa fim seriosi...  la fel reactiona wink
si apoi orice ar fi fost da chiar asa sa santajezi sentimental ? mi se pare copilaresc ... daca pleci ne despartim... i`auzi hmm pai inseamna ca asa va face mereu, cand va fi ceva sa nu`i convina va aplica aceiasi tactica wink
fiecare om are nevoie de o viata sociala...nu sa stea numa cu iubitu....si dak era o excursie intre colegi...era o excursie intre colegi si atat ! stiu si la noi cum e ...bah iesim in orash sau nush`unde da fara iubiti !
daca asa ii invatam asa ii avem... faci totu pe placu lui, renunti la prieteni si apoi ce ? te trezesti ca esti singura ca nu mai ai pe nimeni ca te`ai indepartat de totata lumea doar sa`i faci lui pe plac....
avem iubit ... gata ... toata lumea sa se indeparteze de lg noi ca suntem ocupate...dedicate trup si suflet unei putze`... cu care n`ai nici o siguranta ca ramai si apoi iti dai pumni in cap mai apoi ....ce proasta am fost ca am stat la cheremu cuiva`...
ei nu fac asa...numa noi femeile avem "daru" asta de a ne prosti in asa hal

#46 2008-12-12 19:10:47

ioana_4
Diamond member

skumpi, tu esti ancorata in niste idei si nu prea vezi altceva in rest.. Nu e vorba sa nu ai o viata sociala, sa stai la cheremul celuilalt.. e vorba ca el e bolnav si ea ar trebui, in viziunea mea sa fie langa el.. e o situatie deosebita, chiar nu vezi asta? nu vorbim in general, vorbim de o anumita situatie..

#47 2008-12-12 20:17:52

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

scuze, dar mie nu mi se pare ca a avea piciorul in ghips este echivalent cu a fi bolnav....si nici ca e o situatie deosebita.....pur si simplu si-a rupt omul piciorul, in cateva saptamani e ca nou (eu am stat mai demult 2 luni cu piciorul in ghips si nu am suferit chiar asa de tare) ok ea a avut probleme timp de o saptamana si nu s-au vazut...ar putea sa isi faca timp pana in weekend sa stea si cu el, iar in weekend sa plece si ea cu colegii ei, urmand ca pe urma sa isi petreaca din nou timpul cu el.....iar din excursie il poate suna de mai multe ori pe zi sa ii spuna cum e (de-abia ii mai ridica moralul).....aaaaa, daca el e egoist si crede ca totul i se cuvine, asta-i partea a doua....

ps: sunt perfect de acord cu ideea ca nu trebuie sa iti pierzi prietenii din cauza iubitului

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#48 2008-12-12 20:21:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu ii dau dreptate lui heimdall in tot ce-a scris (nu-i citez toate mesajele smile )

si ioana... toata lumea a judecat reactia LUI (de aimpune ceva pe nedrept) si ju a EI (pt ca, pana la urma, decizia de a pleca sau nu ii apartine). nici eu nush daca as pleca. DAR daca mi s-ar fi spus ceva de genul ala, as fi plecat... DE TOT.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#49 2008-12-12 20:44:40

skumpi
Vizitator

idem...
eu nu as fi plecat in primu rand ca nu as fi vrut sa merg fara el...ca nu`mi place si nu m`as fi simtit eu bine...da nu pt ca nu m`ar fi lasat el
iar in momentu in care mi`ar fi impus asa ceva... plecam si eu de tot ...

#50 2008-12-12 21:02:27

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Nici eu nu m-as duce.
In primul rand nici nu mi-ar trece prin cap sa plec in excursia organizata de colegi avand in vedere situatia iubitului care sufera fiind in ghip. as sta alaturi de el cat mai mult timp sa-i fiu sprijin la greu, companie atunci cand toti restul isi vad de ale lor.

Depinde foarte mult de relatie si de persoanele implicate in ea. Eu am spus strict ce as face daca as fi in situatia de fata.

Ps:Daca nu mi-ar trece prin cap sa plec, logic nu ar fi la curent cu excursia si nu s-ar fi ivit motivul de cearta "daca mi-a spus asa plec" .

Egoisti suntem toti, intr-o forma sau alta. Mie imi pare normal ca in iubire sa ceri totul, desigur atata vreme cat la randul tau oferi totul. Am mai spus, depinde foarte mult de personalitatea fiecaruia dintre noi, suntem oameni deci diferiti.

Legat de prieteni si iubit. Iubitul iti este in primul rand prieten, peste toti ceilalti prieteni cu prioritate caci iti este dedicat si poate singurul care nu priveste cu nici un fel de invidie relatia, binele tau etc.

Trebuie sa fim cu ochii foarte bine deschisi ca mai apoi sa nu ne dam de pereti sau sa ne muscam pumnii din cauza : "Ce-am avut si ce-am pierdut!"

Ultima oara a fost editat de Tei (2008-12-12 21:11:48)

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#51 2008-12-12 21:11:02

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

andrulina a scris:

Oricum urat din partea ta ca ai spus chiar daca nu avea piciorul in gips nu-l luam.
Nu stiu cum ai fi reactionat tu sa-ti fi facut el tie cum ii faci tu.

subscriu.
depinde si cat de stransa este relatia dintre cei 2 si cat de mare este iubirea.Oricum sa nu vrei sa il iei cu tine.......nu zic nimic,dar cand iubesti iti doresti sa fi tot timpul cu pers iubita.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#52 2008-12-13 01:36:42

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Mno... mie nu mi se pare asa urat ca a plecat... in final sunt doar trei zile si el are piciorul in gips, nu e pe moarte, doamne fereste. Acum sufera mai degraba de plictiseala si sedentarism, k totusi...

Si spre exemplu, nici eu nu as pleca intr-o excursie cu colegii de munca/colegii de fac si cu iubitu. Nu fiindca planuiesc sa-l insel, dar l-as baga intr-un grup in care nu are habar ce se petrece si s-ar simti pe dinafara.

Pe de alta parte, de multe ori am incercat sa-l integrez in "gastile" mele, la un suc sau ceva de genul. Dar nu e tipul ala de baiat care sa se bage in seama usor si stiu ca m-ar lasa sa plec fara sa se supere... Probabil ca depinde si de firea fiecarei persoane

Poor is the man whose pleasure depends on another

#53 2008-12-14 22:05:04

Little_princess
Full member
De la: Bucharest...
Inregistrat: 2008-11-03

buna fete...am vazut k ati mai lasat mesaje...asa e,fiecare e cu parerea lui si o respect.Am fost la munte,prietenul nu mai e suparat deloc..sapt asta i-am promis k o petrecem impreuna k stau la el..smile
si am vazut k mi-ati spus k e urat din partea mea..k am spus k nu-l luam la munte nici dak nu avea piciorul in ghips...asa e..era o excursie doar intre colegi..ceva ce o data la 3 ani s-a organizat..si in schimb nici el nu ma ia pe mine de fiecare data cand pleaca pe undeva cu prietenii lui..in fine...ma bucur k am fost si k toata lumea e fericita kram

big_smile Come to the dark side...we have cookies..lol

#54 2008-12-14 22:05:59

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

ma bucur ca ai reusit pana la urma sa impaci si capra si varza big_smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#55 2008-12-14 22:10:08

Little_princess
Full member
De la: Bucharest...
Inregistrat: 2008-11-03

big_smile da asa e...

big_smile Come to the dark side...we have cookies..lol

#56 2008-12-15 01:10:03

skumpi
Vizitator

bine ca a iesit bine si te`ai distrat big_smile

#57 2008-12-15 10:21:18

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

foarte bine little princess...cel mai sanatos asa cum ai facut tu...

iar tu princess...este clar ca nu ai inteles mai nimic din postul meu... oricum nu conteaza...cine a inteles...a inteles...cine nu...nu wink

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.