|
Nu esti logat.
AGUS-2#20 2008-12-01 21:56:07
Re: AGUSandrasa inteleg dc te simti asa...dar te rog asculta ma...tu ESTI FEMEIE si una frumoasa si nici o operatie si nimic ce ti s ar putea intampla nu schimba asta...nu conteaza ce ai sau nu ci cum te simti...cunosc multe femei care au trecut prin asta si trec in continuare prin viata ca niste femei adevarate...si sunt sigura ca si tu poti odata ce vei iesi din aceasta stare...important e sa ai pe cineva langa tine care sa te sustina si sa ti fie aproape...si oricand ai nevoie de un sfat sau o vorba buna noi suntem aici happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-12-02 04:20:22
Re: AGUSMultumesc mult. \deocamdta si faptul ca sunt singura aici in Cluj imi face si mai rau. Noroc de voi. Pentru ca si asa nu pot dormi mai mul de trei ore pe noapte. Va multumesc. Offline #22 2008-12-02 12:13:22
Re: AGUSesti in cluj? unde? happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-12-02 14:58:00
Re: AGUSunde mai exact e aia? nu de alta dar daca medicul imi da unda verde plec in seara asta spre cluj si daca nu te deranjez as dori sa vin in vizita miercuri sau joi happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-02 16:55:45
Re: AGUSnu, cum. sa ma deranjezi, Doamne fereste! Dar poate e un efort f mare pt tine. Vad ca ai un suflet mare si dea BUNUL DUMNEZEU sa iti rasplateasca inzecit bunatea ta. Cat despre clinica nu stiu prea multe despre unde ma aflu dar pe site-ul ei are si harta. Dar numai daca ai treaba prin Cluj nu te obosi prea mult pentru mine.Multumesc mult Offline #26 2008-12-03 18:00:18
Re: AGUSam gasit unde e...pana la cat sunt ore de vizita? sau pot sa vin oricand?...id ul si mailul meu e crystyna_avrygeanu sa discutam mai multe pe mess sau pe mail...si nu ma deranjez stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-12-15 20:15:44
Re: AGUSDragele mele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|