homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AGUS-2

#20 2008-12-01 21:56:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: AGUS

andrasa inteleg dc te simti asa...dar te rog asculta ma...tu ESTI FEMEIE si una frumoasa si nici o operatie si nimic ce ti s ar putea intampla nu schimba asta...nu conteaza ce ai sau nu ci cum te simti...cunosc multe femei care au trecut prin asta si trec in continuare prin viata ca niste femei adevarate...si sunt sigura ca si tu poti odata ce vei iesi din aceasta stare...important e sa ai pe cineva langa tine care sa te sustina si sa ti fie aproape...si oricand ai nevoie de un sfat sau o vorba buna noi suntem aici puss

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-12-02 04:20:22

andrasa
New member
Inregistrat: 2008-11-03

Multumesc mult. \deocamdta si faptul ca sunt singura aici in Cluj imi face si mai rau. Noroc de voi. Pentru ca si asa nu pot dormi mai mul de trei ore pe noapte. Va multumesc.

#22 2008-12-02 12:13:22

crys_ty_na
Platinum member

esti in cluj? unde?

#23 2008-12-02 14:53:54

andrasa
New member

la Gynia

#24 2008-12-02 14:58:00

crys_ty_na
Platinum member

unde mai exact e aia? nu de alta dar daca medicul imi da unda verde plec in seara asta spre cluj si daca nu te deranjez as dori sa vin in vizita miercuri sau joi smile

Publicitate

loading...

#25 2008-12-02 16:55:45

andrasa
New member

nu, cum. sa ma deranjezi, Doamne fereste! Dar poate e un efort f mare pt tine. Vad ca ai un suflet mare si dea BUNUL DUMNEZEU sa iti rasplateasca inzecit bunatea ta. Cat despre clinica nu stiu prea multe despre unde ma aflu dar pe site-ul ei are si harta.  Dar numai daca ai treaba prin Cluj nu te obosi prea mult pentru mine.Multumesc mult

#26 2008-12-03 18:00:18

crys_ty_na
Platinum member

am gasit unde e...pana la cat sunt ore de vizita? sau pot sa vin oricand?...id ul si mailul meu e crystyna_avrygeanu sa discutam mai multe pe mess sau pe mail...si nu ma deranjez stai linistita smile

#27 2008-12-15 20:15:44

andrasa
New member

Dragele mele
Am trecut printr-o perioada groaznica, m-am intors acasa, ma recuperez bine alaturi de cei dragi si vreau din suflet sa multumesc Crystynei Avrygeanu, un OM deosebit daruit pentu altii,  si tuturor celor dintre voi care au fost langa mine si m-au ajutat sa depasesc aceste momente. Ma scuzi Crystyna dar am pierdut net-ul in ultimele zile si nu am mai putut lua legatura cu tine. Sincer mi-ar fi placut f mult sa te cunosc. Azi am avut vestea cea buna a nasterii mele din nou dupa o asemenea incercare. Doctoressa a avut dreptate in primul raspuns. Deci e o profesionista. Am primit rezultatul histopatologic si nu am de ce sa ma mai tem. Nici nu stiti ce inseamna asta pentru mine. Sau poate stiti... Ma rog la Dumnezeu ca bucuria meade azi sa o aiba toti cei care trec prin asemenea momente si nadejdea ca totul va fi bine sa nu ii paraseasca niciodata. Incercari in viata asta sunt tot timpul important este sa stim cum sa trecem peste ele si totul e bine cand se termina cu bine!!! Fie ca Mos Craciun sa va gaseasca pe toti cu zambetul pe fata si cu tarie in suflete ca orice ar fi putem INVINGE !!!! Depinde de noi, de credinta nostra, de ceea ce daruim, de dragoste, speranta si bunatate si de ce primim de la cei din jur. Multumesc inca o data tuturor. Un gand bun si mult sanatate la toti. santa  santa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.