homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

NELAMURIRE

#1 2008-12-15 19:05:40

mihaela.r28
New member
Inregistrat: 2008-06-24

NELAMURIRE

Am fost de curand la un control ginecol iar medicul mi-a sp k am colul putin rosu si mi-a prescris CERVUGID.AM inteles k trebuie sa imi pun un ovul o data pe luna timp de 3-4 luni...dar cand am citit prospectul am intrat complet in ceata.cutia contine 12 ovule si scrie ca se pun in fiecare seara timp de 12 zile.nu mai sunt sigura de ce am inteles de la medicul meu.acum nu stiu cum sa le iau...Poate sa ma lamurreasca cineva?va multumesc

#2 2008-12-15 21:10:58

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: NELAMURIRE

eu una cred ca trebuie sa le pui in aceeasi luna....acum normal ar trebui sa faci cum a zis medicul...ar fi bine dac ai putea da un telefon sau sa intrebi cum sa iei exact e cel mai simplu

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2008-12-15 21:36:24

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: NELAMURIRE

ovulele prescrise sunt pentru rana pe col. tu nu ai o rana pe col, doar un inceput de rana. de aceea, dr a considerat ca nu este necesar sa-ti dea sa-ti pui in fiecare zi
asta este parerea mea, o sa-ti spuna fetele daca e altfel

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.