homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

?

#1 2008-12-15 20:00:20

diana7
New member
Inregistrat: 2008-07-25

?

Luna acesta nu am mai continuat sa iau anticonceptionale pentru ca nu imi venea ciclul in pauza. A trecut o saptamana de cand nu mai iau si astazi cred ca mi-a venit menstruatia dar e cu 2 saptamanii mai repede..... poate fi un efect pentru ca nu mai folosesc sau ?

#2 2008-12-15 21:07:11

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: ?

pai in primul rand de cat timp luai anticnoceptionale? nu cred ca a fost o idee bunas a le intrerupi din moment ce banuiesc ca vrei sa ai protectie in continuare/! ar putea fi o delegrare de la anticnoceptionale faptul ca a venit mai repede! le-ai luat corect in perioada accea?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2008-12-15 21:59:40

diana7
New member
Inregistrat: 2008-07-25

luam de 5 luni dar le-am oprit dupa ce am terminat folia a trecut pauza si nu am  mai luat.. si da le-am luat corect dar de acum o luna nu mia mai venit ciclul in pauza de aceea am zis sa le opresc

#4 2008-12-16 08:45:51

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Trebuia sa mergi la medicul tau. Probabil trebuiau schimbate si nu intrerupte. Ce se intampla acum, se poate sa fie o dereglare.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-12-16 09:27:27

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Si eu sunt de parere ca trebuiau schimbate si nu intrerupte. De obicei anticonceptionalele au rolul de a regla ciclul menstrul, uneori sunt prescrise numai pentru asta. Este evident ca cele pe care le-ai luat nu se potriveau organismului tau. Dupa primele 3 luni de administrare trebuia mers la medic, spusa problema, facut analize si schimbate.

Si faptul ca ti-a venit mai devreme menstruatia nu cred ca se datoreaza intreruperii anticonceptionalelor. Odata ce ai renuntat la el, dupa 7 zile organismul intra in normal, ovarele isi reiau activitatea obisnuita.

Numai bine!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.