|
Nu esti logat.
Vreau un raspuns#1 2008-12-15 23:16:14
vreau un raspunsde cateva zile atunci knd fac sex am senzatia sa urinez...din ce cauza poate fii pana acuma nu mai mi sa intamplat asa astep si io un rasp:D Offline #2 2008-12-15 23:18:24
Re: vreau un raspunshmm am si eu uneori senzatia de a urina.... atunci cand penetrarea e adanca... nu te ingrijora nu e ceva grav... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-12-16 11:34:49
Re: vreau un raspunse stimulata vezica sa zic asa...si cum spunea si alinutza e normal...pe cat posibil incearca sa urinezi inainte de contact....asta ar trebui sa mai diminueze din senzatie... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-12-16 11:38:36
Re: vreau un raspunsdaca pana acum nu ai patit asa ceva, posibil sa fi incercat pozitii in care este stimulata mai tare vezica, sau ai un inceput de cistita si este vezica mai sensibila. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|