homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma sa scap de acest stress!!!!

#1 2008-12-16 13:54:00

gabriela18
New member
Inregistrat: 2008-12-16

ajutati-ma sa scap de acest stress!!!!

buna tuturor!!!! doresc sfatul dumneavoastra intr-o problema care ma macina de mult timp!!!ultima menstruatie pe care am avut -o normal a fost in data de 1 septembrie.am avut contact sexual cu iubitul meu insa fara sa termine in mine la cateva zile dupa terminarea menstrei si unul pe la sfarsitul lui octombrie. in data de 8 noiembrie am avut niste scurgeri maronii ,in cantitate foarte mica.in data de 15 noiembrie am mers la ginecolog si am facut o ecografie.mi s a spus ca nu sunt insarcinata insa ca daca e mica sarcina nu se vede inca.am facut si 5 teste de sarcina toate negative.in urma unui tratament cu anticonceptionale yasmine menstruatia aparut mai exact pe 11 decembrie.insa si acum dupa terminarea menstrei si inceperea unui nou blister de yasmine ma simt balonata iar sanii mei par umflati.e posibil sa fiu totusi insarcinata?????alte simptome nu am avut....(de genul voma,greata,etc) iar dereglari menstruale am avut dintotdeauna.astept un raspuns.multumesc sad  sad  sad

#2 2008-12-16 14:00:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ajutati-ma sa scap de acest stress!!!!

sanii umflati sunt de la anticonceptionale, linisteste-te, daca era sa fii insarcinata de atunci deja se vedea burtica

#3 2008-12-16 14:04:29

gabriela18
New member

eu am avut dintotdeauna burtica....ce sa zic....nu ma deranjeaza cu nimic burta cand ma aplec.....sau in alte situatiii....adica nu e tare ca a unei gravide...dar totusi scurgerile alea maronii si balonarea de acum ma pun pe ganduri....merci oricum de raspuns

#4 2008-12-16 14:19:42

gabriela18
New member

daca imi poate da un raspuns si doctoressa....

#5 2008-12-16 14:44:13

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Testele de sarcina cand le-ai facut? Daca au fost facute la mai mult de trei saptamani de la contactul cu risc, atunci clar nu e vorba de sarcina. Poti sa te simti balonata si de pastilute. In prima luna si eu m-am simtit balonata de la ele. Dar a trecut senzatia aia.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-12-16 16:42:26

gabriela18
New member

pai le am facut dupa o luna si ceva si dupa 2 luni si dupa 3 .si o sa mai fac unul si maine dimineata big_smile ca pe fiecare de altfel....ar fi totusi posibil sa fii insarcinata si sa iei anticonceptionale si sa ti vina peste sarcina...????

#7 2008-12-16 16:43:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, nu e posibil
nu stiu ce te-ar mai putea convinge
du-te si mai fa o ecografie, iti dai seama ca s-ar vedea foarte bine acum daca ai fi insarcinata

#8 2008-12-16 16:54:23

gabriela18
New member

ee....cred ca am sa ma astampar.....cel de maine e ultimul test pe care -l mai fac......sau o sa ma mai duc sa fac o ecografie.....desi si atunci trecusera cel putin 2 luni de la contactul sexual de la care ``as fi putut ``ramane insarcinata,si cred ca se vede destul de bine si la 2 luni.....incep sa cred ca imi face placere sa ma chinui singura.....multumesc pentru raspunsuri :-*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.