homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu anticonceptionale exista un risc cat de mic s ramai insarcinata?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cu anticonceptionale exista un risc cat de mic s ramai insarcinata?

#1 2008-12-16 10:45:50

roxanamihaela
New member
Inregistrat: 2008-12-06

cu anticonceptionale exista un risc cat de mic s ramai insarcinata?

m ar interesa sa stiu daca anticonceptionalele sunt asa sigure pe cat se vorbeste deoarece am auzit multe cazuri care ma fac sa ma ingrijorez ...

#2 2008-12-16 10:46:40

roxanamihaela
New member
Inregistrat: 2008-12-06

Re: cu anticonceptionale exista un risc cat de mic s ramai insarcinata?

si as mai vrea sa stiu daca neaparat la 6 luni trebuiesc intrerupte altfel riscand ca organismul meu sa aiba dereglari hormonale sau alte probleme...

#3 2008-12-16 10:55:05

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Roxanamihaela ai warn pentru ca nu ai editat. Citeste si respecta regulamentul forumului.

Anticonceptionalele te protejeaza 100% impotriva unei sarcini nedorite atata timp cat le iei corect. A lua anticonceptionalele corect inseamna: sa le iei in fiecare zi aproximativ la aceeasi ora, sa nu uiti vreo pastila, sa respecti pauza de 7 zile, sa nu iei alte medicamente care sa le scada efectul, sa nu ai mai mult de patru scaune moi intre 2 pastile, sa nu vomiti in primele 4 ore de la luarea pastilei, sa nu mananci grefe si sa nu bei ceai de sunatoare.

Pauza la sase luni nu este necesara. Intrerupi anticonceptionalele atunci cand vrei sa ai un copil sau daca ai probleme de sanatate care impun intreruperea contraceptivelor. O data la sase luni este recomandat sa-ti faci analizele specifice administrarii de anticonceptionale.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2008-12-16 12:30:02

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

corect

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2008-12-16 16:00:14

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

andreea_andy2 a scris:

Roxanamihaela ai warn pentru ca nu ai editat. Citeste si respecta regulamentul forumului.

Anticonceptionalele te protejeaza 100% impotriva unei sarcini nedorite atata timp cat le iei corect. A lua anticonceptionalele corect inseamna: sa le iei in fiecare zi aproximativ la aceeasi ora, sa nu uiti vreo pastila, sa respecti pauza de 7 zile, sa nu iei alte medicamente care sa le scada efectul, sa nu ai mai mult de patru scaune moi intre 2 pastile, sa nu vomiti in primele 4 ore de la luarea pastilei, sa nu mananci grefe si sa nu bei ceai de sunatoare.

1.Singura metoda 100% sigura este abstinenta. Asta e clar. Nicio alta metoda nu asigura protectie 100%.
2. Nu trebuie sa le intrerupi, la modul sa faci "cure detox"

Publicitate

loading...

#6 2008-12-16 16:05:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pai daca le iei corect si nu faci tu, ca utilizator, greseli ...de ce sa nu fie 100%...?
altfel as fi fost si eu si altele insarcinata demult
insa da sunt de acord ca abstinenta bate orice temere... dar aici intra si pilulele care tot 100 la 100 sunt atata timp cat esti atent

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#7 2008-12-16 17:20:41

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Mai fetelor,eu iau ac de vreo 2 ani,dar nu mi s-a mai intamplat asta pana acum.De vreo 2 saptamani am o pofta de mancare teribila.Mananc tot timpul si seara pe la 11 si dimineata la 6 ma trezesc cu o foame...Oare am ramas insarcinata?mentionez ca am avut menstruatie in pauza de 7 zile(mai redusa un pic decat pauza trecuta),nu am facut nimic care sa scada efectul ac,nu si-a dat niciodata drumul in mine(chiar dak iau ac,tot afara isi da drumul)...nu stiu ce sa cred,ce e cu pofta asta de mancare si mai si poftesc la cate ceva sad . voi ce ziceti?

Iubesc si sunt iubita

#8 2008-12-16 17:57:44

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mina, eu i-as spune simplu "doar o pofta de mancare".  Iei anticonceptionale de 2 ani si nici nu isi da drumul in tine niciodata....deci, dupa mine, este practic imposibil sa ramai insarcinata. Si ca mai ai pofta de cate ceva.......sa fim seriosi, toti avem pofte smile

#9 2008-12-16 18:06:26

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Mersi pt raspuns.Sper sa ai dreptate.

Iubesc si sunt iubita

#10 2008-12-16 18:20:43

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

apropo de chestia ca barbatul care practica coitus interruptus..am vaz nu demult un post al doctoressei care spunea ca acesta practica nu este una f indicata intrucat ii poate cauza barbatului respectiv peste ani probleme erectile...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cu anticonceptionale exista un risc cat de mic s ramai insarcinata?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.