homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare rezultate ,va rooog

#1 2008-12-16 20:23:12

1314
New member
Inregistrat: 2007-07-27

Interpretare rezultate ,va rooog

Buna seara!
As vrea ,daca aveti putina rabdare ,sa imi interpretati si mie rezultatele.Am tot incercat sa ma programez la doctoritza mea .....dar se pare ca pana dupa revelion e in concediu .....si totusi as dori sa ma linsitesc putin ...Azi au iesit rezultatele... in mare parte am inteles.... dar sunt anumite lucruri care nu le-am dibuit .

Rezultat PAPANICOLAU :
Calitatea frotiului
Satisfacator, limitat de paucicelularitate

Rezultat si recomandarea laboratorului:
Negativ fara leziuni intraepiteliale si /sau neoplazice. Aspect de modificari reactive asociate cu inflamatia. Reevaluare la 6 luni .

Rezultat secretie vaginala:

toate erau absente sau negative mai putin : Epitelii intermediare: frecvente
                                                                Leucocite: rare
                                                                Germeni : lactobacili
Am mai facut si test pt herpes II si a iesit negativ smile
Cam atat.... daca puteti sa imi explicati unde e grav ,va rog
Sanatate multa!

#2 2008-12-16 21:11:46

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Interpretare rezultate ,va rooog

secretia e ok, nu arata ca ai avea ceva. e bine ca ai acei lactobacili
si pap-ul e ok, nu ai rana pe col, ai doar o inflamatie care nu imi dau seama de la ce e din moment ce in secretie nu a iesit nimic
oricum, nu e nimic grav smile

#3 2008-12-16 21:20:01

1314
New member

mersi frumos ...asta ma gandeam si eu ....ca doar inflamatia ar fi cea cu probleme....
mentionez ca am facut ERAD in februarie....iar aceste rezultate sunt dupa ....deci un control .smile
la ultimul pap au iesit koilocite ,si am fost diagnosticata cu hpv imediat....dar am facut tipizare si a iesit negativa.
in legatura cu inflamatia... eu momentam nu am nici o reactie.... ar trebui sa fac un tratament ceva ? ca nu as vrea sa stau pana de dupa sarbatori ....
mersi frumos

#4 2008-12-16 21:43:36

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pai nu ai ce sa faci acum pt ca nu a iesit nimic in secretie. mergi in ianuarie la medicul si iti va spune el atunci daca mai e nevoie sa faci ceva
cu placere si sarbatori fericite!

#5 2008-12-16 21:45:54

1314
New member

iti multumesc si tie la fel smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.