homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize peste analize

#1 2008-12-15 08:36:58

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

analize peste analize

mi-am facut toate analizele : papanicolau de 2 ori anu asta , listeria - neg ;chlamidia neg , toxoplasma - neg, hep A, B, C, D,  -neg; herpes I si II -neg; ureoplasma si myco - neg ,

la secretie (februrie)mi-a iesit asa :lactobacili si coci prezenti , streptococ grup B ; la alta secretie la ceva timp dupa (august) mi-a iesit: foarte rare CE , absente PMN , frecventi bacili Gram pozitivi grosi , izolati si in lanturi;levuri necrescute , trihomonas absent 

la pap. la primul mi-a iesit asa: modificari celulare benigne : - microorganisme - lactobacili; - modificari celulare reactive cu inflamatie , fenomene regenerativ - reparatorii
                                             modificari ale celulelor epiteliale - NILM nega pt leziuni intrapiteliale sau malignitate ;      Coloratie Giemsa CII

la al doilea pap : frecvente celule superficiale cianofile si rare orangeofile; frecvente celule endocervical, pmn moderate

la prima analiza de urina mi-a iesit : relativ frecvente epitelii plate, rare leucocite, rara flora microbiana;
la a doua analiza , facuta la un cab mai slab ,mi-a iesit e-coli,
la a treia analiza de urina mi-a iesit asa: rare celule epiteliale, rare leucocite, rar fosfat amorf, la urocultura - negativ

si atat... ma gandesc o fi dezechilibru al florei?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-29 14:04:26)

#2 2008-12-15 12:58:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: analize peste analize

daca trece la antibiotic ne gindim la o infectie, nu?
la streptococul de grup b, pe care si spui ca l-ai avut
poate a recidivat
antibioticele pot duce la aparitia candidozei, trebuie protectie anitmicotica....totisi tie nu ti-a iesit niciodata candida prezenta....
evident secretia ta e foarte acida, de aici si usturimile...cum sa combati asta insa e greu de spus...cu iaurt ai incercat?
nana_lili se confrunta cu aceeasi problema...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-12-15 13:05:31

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

da am incercat o data , am pus 5 zile la rand si da , m-am simtit mai bine , dar recidiveaza
ma gandesc sa fac cum a zis baldana o secretie inainte de menstruatie cand ma ustura cel mai  rau si una cand se mai amelioreaza , poate depistez asa ph-ul

ce ma supara este ca am fost la 2 doctorite (una destul de renumita) si nici una nu mi-a dat ovule pt flora  , ceva  eu stiu ?, ambele au mers numai pe antibiotic si una din ele mi-a dat un gynofort crema , de la care sincera sa fiu m-am simtit mai bine o perioada,

#4 2008-12-15 13:29:47

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

ca ovule eu nu m-am inteles decat cu cervugid, cu un antibiotic neaparat antimicotic si catev azile dupa ce termini tratamentul, pt e-coli daca iti iese sa-ti faci autovaccin la Cantacuzino (trebuie trimitere), poti sa incerci si urovaxom (intra pe net si vezi)

#5 2008-12-17 11:27:06

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

fetelor, spuneti-mi CERVUGID este antibiotic? ma refer daca pun ovule la un anumit timp, ma refer sa repet tratamentul nu se imunizeaza organismul ca la antibiotic?

Publicitate

loading...

#6 2008-12-17 11:34:44

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu e antibiotic. Insa despre imunizarea organismului, nu stiu ce sa zic.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.