|
Nu esti logat.
Pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv?Pagini: 1
#1 2008-12-16 13:33:00
pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv?pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv? Offline #2 2008-12-16 14:04:01
Re: pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv?pai sunt diferite, herpesul genital e una, papiloma e cu totul altceva Offline #3 2008-12-17 09:53:58
Re: pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv?am si eu o problema. o colega de serviciu este graviduta si i-a iesit un herpes pe buza. e foarte stresata pt ca a citit ea nu stiu ce articol cum ca daca face herpes la gura in timpul sarcinii e posibil sa faca si herpes genital si astfel sa afecteze sarcina. imi puteti spune daca intr-adevar e posibil asa ceva? Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. Offline #4 2008-12-17 10:08:03
Re: pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv?exclus Offline #5 2008-12-17 11:41:14
Re: pana la urma care este diferenta intre herpes II(genital) si hpv?
evident nu e acelasi lucru Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|