homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cateva intrebari

#1 2008-12-17 12:14:34

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

cateva intrebari

am luat mycroginon(pt niste chisturi),apoi am luat Harmonet pt ca doctorita a spus ca ar fi mai potribite pt mine si acum iau Karissa pe care mi le-a schimbat pentru ca nu gaseam Harmonet in farmacii(ultima oara am gasit la a11a farmacie) si care mi-a spus ca sunt acleasi lucru cu Harmonet.
1.sunt la prima folie de Karissa si mi-au iesit cosuri dinalea sub piele pe frunte...si in zona inghinala.are vreo legatura?
2.am luat pastila la 21 si de doua ori am intarziat si am luat-o la 22,cam asa.datorita unor probleme as dori ca jumatatea asta de folie care mi-a mai ramas sa o iau la 20.oare e ok?
3.cand mi-am cumparat pastilele am intrebat la farmacie daca pot schimba ora in momentul in care incep o folie nou,in sesnsul ca sa le iau dimineata in loc de seara sau invers.
4.la ultima menstruatie am avut cheaghuri,nu foarte multe,dar destul de mari.la mine e ceva extrem de neobisnuit.sa imi fac griji?
5.doctorita mi-a zis sa iau pastilele dimineata sau seara.am uitat sa intreb...nu se pot lua in cursul zilei,la orice ora?de ce dimi si seara?
multumesc anticipat

#2 2008-12-17 12:17:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cateva intrebari

1 nu cred
2 e ok
3 da, dar sa nu intarzii cu mai mult de 12 ore fata de ora obisnuita. mai devreme e ok
4 nu
5 poti sa le iei cand vrei tu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.