homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A fost cineva?

#1 2008-12-16 22:02:46

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

a fost cineva?

Fetele vreau sa stiu daca a fost cineva la un psiholog vreodata si cam cat costa...aproximativ...multumesc

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2008-12-16 23:23:50

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: a fost cineva?

cat costa....depinde de la psiholog la psiholog, depinde de oras, depinde de ce fel de psiholog e adica pe ce e specializat ( cognitiv-comportamental sau psihanaliza) depinde de numarul de sedinte pe saptamana...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2008-12-16 23:42:28

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

din cate stiu eu este in jur de 50-100 lei sedinta, dar cum a zis si lucia depinde de multi factori
eu nu am fost si nici nu o sa merg vreodata la psiholog

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-12-16 23:43:00)

#4 2008-12-16 23:49:32

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ioana, de ce esti asa convinsa k nu o sa mergi niciodata? smile nu sti ce iti rezerva viitoru
cel mai ieftin 2-3sute d mii... cel mai scump 2-3milioane
dk crezi k ai nevoie de terapie du'te direct la terapeut, pt k el e si psiholog, dar psihologul nu e si terapeut

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2008-12-16 23:51:34

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

carmen_21 a scris:

ioana, de ce esti asa convinsa k nu o sa mergi niciodata? smile nu sti ce iti rezerva viitoru
cel mai ieftin 2-3sute d mii... cel mai scump 2-3milioane
dk crezi k ai nevoie de terapie du'te direct la terapeut, pt k el e si psiholog, dar psihologul nu e si terapeut

pt ca nu cred in ei, am stat cu unul 4 ani si nu-mi mai trebuie lol am invatat si eu un pic psiho si nu prea m-a convins, desi la inceput eram incantata.. deci nu merci

Publicitate

loading...

#6 2008-12-17 09:26:37

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

de ce vrei sa mergi la un psiholog? e asa grava problema? uneori poate fi inteleasa si rezolvata de un prieten/prietena, poate te putem ajuta noi....si nu costa bani!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#7 2008-12-17 09:41:57

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

eu cred in psihologi...nu toti or fi ok...dar unii sigur sunt
parerea mea e ca daca crezi ca te va ajuta ...sa te duci

baby Dragos hjarta rugaciune

#8 2008-12-17 10:25:59

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

daliana a scris:

de ce vrei sa mergi la un psiholog? e asa grava problema? uneori poate fi inteleasa si rezolvata de un prieten/prietena, poate te putem ajuta noi....si nu costa bani!

pt k prietenul/ prietena nu detin cunostintele necesare pt a o ajuta sa-si rezolve problema, singurul mod in care acestia ar putea-o ajuta ar fi sa-i dea un sfat ceea ce nu este f ok....este de  admirat faptul k ea doreste sa consulte un psiholog...la psiholog nu te duci k esti nebun etc. , te poti duce din diverse motive...trist se pare ca in Romania nu prea este acceptata ideea de a merge la psiholog, deseori acesta este confundat cu un psihiatru, ceea ce este total eronat....consider ca pe langa sanatatea fizica, sanatatea psihica este la fel de importanta....traim intr-o lume plina de stress si trebuie sa avem mare grjia de sanatatea noastra psihica...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#9 2008-12-17 10:45:02

Detzy
Insomniac member

Joy'n'Happiness a scris:

daliana a scris:

pt k prietenul/ prietena nu detin cunostintele necesare pt a o ajuta sa-si rezolve problema, singurul mod in care acestia ar putea-o ajuta ar fi sa-i dea un sfat ceea ce nu este f ok....este de  admirat faptul k ea doreste sa consulte un psiholog...la psiholog nu te duci k esti nebun etc. , te poti duce din diverse motive...trist se pare ca in Romania nu prea este acceptata ideea de a merge la psiholog, deseori acesta este confundat cu un psihiatru, ceea ce este total eronat....consider ca pe langa sanatatea fizica, sanatatea psihica este la fel de importanta....traim intr-o lume plina de stress si trebuie sa avem mare grjia de sanatatea noastra psihica...

sunt de acord...e vorba de o parere obiectiva de specialitate...prietenii te pot sustine, psihologul face cu totul altceva

#10 2008-12-17 14:09:20

Chip
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-16

Mergi! O sa fii bine!

#11 2008-12-17 14:17:13

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Sunt de acord cu tine Joy, la noi este inteles total gresit fapul ca vrei sa consulti un psiholog. CAnd ai probleme, mi se pare normal sa ceri o parerea avizata, mai ales ca prietenii mai pot fi si subiectivi.

#12 2008-12-17 14:57:14

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

N-am inteles niciodata ce face un psiholog... sau de ce cunostinte are nevoie ca sa face ceea ce-o face el... un avocat stiu ce face, un cardiolog stiu ce face, un psihiatru stiu ce face, un militian stiu ce face... CE FACE UN PSIHOLOG? si bazat pe ce?
Am facut mai multe teste psihologice (la recrutare, pentru examen auto, la angajare, la un interviu) si-am mintit de-am rupt. Si pot sa-i mint de nu se prind... Daca nu vreau sa ma expun, nu afla nimic, orice metoda vrea el sa aplice.
La interviuri... iarasi.. la resurse umane, firme de recrutare... numai psiholoage. Care fac rahatu' praf. Nu tre' sa fii psiholog ca sa faci ceea ce fac ele... intreaba si scriu. Sau ce sa vada? Daca ma emotionez, ma pierd cu firea, imi rod unghiile, imi transpira palmele?!?! oricine poa' sa vada asta...

Deci: ce face un psiholog? ca vad ca e plina lumea de domnisoare psiholoage. Si e si la moda...
Useless

#13 2008-12-17 15:08:14

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

unii sunt ipocriti, poate cei mai multi.... desi nu vreau sa generalizez. sunt si oameni care fac ce fac cu pasiune si daruire
pe mine ma dispera fraze de genul asta  "totul va fi bine, sigur va fi bine !" DE UNDE NAIBA STII TU CA VA FI BINE ??? la ce ma ajuta sa aud asta daca apoi imi dau seama ca situati e a naibi de rea.  ma enerveaza oamenii care spun asta sa te "incurajeze", fara un fundament. te bazezi pe ceva sa imi spui asta ? nu ma minti !

#14 2008-12-17 15:13:51

Detzy
Insomniac member

bai io o singura data am fost la o tipa psiholog...de curiozitate si din intamplare...ca era sotia unui doctor la care ma dusesem pentru o treaba si intamplarea facea ca aveau cabinete in acelasi loc...si-am apucat sa vorbesc cu ea...mi se pare ca e in felu' urmator...daca crezi ca te ajuta in vre-un fel atunci e ok...daca nu...atunci n-are sens pentru ca e clar ca poti oricand sa disimulezi

#15 2008-12-17 16:37:58

rruxxy
Platinum member

Este clar ca daca vrem putem ocoli subiecte sau putem intoarce anumite lucruri in favoarea noastra. Dar aici nu cred ca era vorba de o joaca si nici despre acele domnisoare psiholog care au facut psihologia ptr ca suna bine. Este plina Romania de aceste domisoare psiholog care habar nu au cu ce se mananca. Am facut si eu in master de consiliere psihologica si pedagogica (sunt profa) si pot spune ca pe mie char m-a ajutat sa inteleg si sa cunosc mai bine copiii, dar asta nu inseamna ca am cunostinte de psihologie, ar fi culmea sa pretind asta

#16 2008-12-17 16:59:02

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

psihologul la care am mai mers eu imi ia la cabinet 40 roni, iar acasa daca vine imi ia 30 roni.

#17 2008-12-17 17:05:13

rruxxy
Platinum member

Si cum ti se pare Andrulina? Te ajuta? Te intreb ptr ca nu am fost niciodata la psiholog si sunt curioasa smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.