homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri neurocraniene

#1 2008-12-17 00:13:46

CezElena
Membru
Inregistrat: 2008-12-16

dureri neurocraniene

Buna seara tuturor,
Intamplator am dat peste forum, poate nu chiar `` intamplator``; m-am inregistrat in speranta de-a primi unul sau doua sfaturi in legatura cu off-ul meu. Ajunsa de la serviciu acasa, mi-am gasit iubitul intr-o stare mai putin buna(palid si cu ochii tulburi). Din cate mi-a zis a avut un black-out, iar acum simte intepaturi in zona boltei craniene. Sunt destul de ingrijorata, deoarece in week-end am fost la munte si pentru prima data am schiat,...si cazaturile pe partie nu au lipsit.. si mi-e teama ca in urma acelor cazaturi... Cred ca cel mai indicat ar fi o tomografie, nu ma prea pricep la de`ale medicinei, de aceea, orice sugestie va fi bine primita. Va multumesc

#2 2008-12-17 00:15:52

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: dureri neurocraniene

pai s-a lovit la cap?
oricum, si daca da si daca nu.. fuguta repede la o tomografie..maine dimi

hjarta

#3 2008-12-17 09:18:30

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

subscriu, oricum trebuie sa il vada un medic neurolog sa ii interpreteze tomografia, dar urgent ar putea merge la camera de garda a unui spital

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2008-12-17 11:38:44

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

da, de ce nu ai mers imediat cu el la urgenta ??? yikes

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#5 2008-12-18 14:18:06

CezElena
Membru
Inregistrat: 2008-12-16

..imi spune ca-l doare mai putin..i-am sugerat sa mergem sa facem o tomografie..acum incep munca de-al convinge sa accepte, cred ca-i este frica de se opune..sper sa reusesc si sper cu toata-mi fiinta sa nu fie nimic grav. Va multumesc ptr raspunsul rapid. O zi buna va doresc

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.