|
Nu esti logat.
Dureri neurocraniene#1 2008-12-17 00:13:46
dureri neurocranieneBuna seara tuturor, Offline #2 2008-12-17 00:15:52
Re: dureri neurocranienepai s-a lovit la cap? Offline #3 2008-12-17 09:18:30
Re: dureri neurocranienesubscriu, oricum trebuie sa il vada un medic neurolog sa ii interpreteze tomografia, dar urgent ar putea merge la camera de garda a unui spital There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-12-17 11:38:44
Re: dureri neurocranieneda, de ce nu ai mers imediat cu el la urgenta ??? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-12-18 14:18:06
Re: dureri neurocraniene..imi spune ca-l doare mai putin..i-am sugerat sa mergem sa facem o tomografie..acum incep munca de-al convinge sa accepte, cred ca-i este frica de se opune..sper sa reusesc si sper cu toata-mi fiinta sa nu fie nimic grav. Va multumesc ptr raspunsul rapid. O zi buna va doresc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|