|
Nu esti logat.
Interactiune#1 2008-12-18 22:43:08
interactiuneBuna...sunt o utilizatoare noua si am o intrebare...datorita unei inflamatii gingivale medicul stomatolog mi-a prescris augmentin si profenid...eu mai am 2 pastile si termin a doua folie de logest...am citit in prospect la augmentin ca "Augmentin poate reduce eficienta contraceptivelor orale si pacientii trebuie avertizati asupra acestui aspect"...deci e clar ca interactioneaza...ar trebui sa termin folia de logest si apoi sa iau augmentin sau pot concomitent dar sa folosesc si o alta metoda contraceptiva pt mai multa siguranta?si nu stiu daca profenid...interactoneaza...thx Offline #2 2008-12-18 22:44:43
Re: interactiunepoti termina folia de logest si sa incepi tratamentul in pauza ca sa nu mai fie nevoie de protectie suplimentara,...sau incepi acum si te protejezi suplimentar 7 zile..adik tb sa inghiti 7 pastilute Offline #3 2008-12-18 22:47:20
Re: interactiunepoti sa iei si concomitent dar atunci ai nevoie de protectie suplimentara pe durata tratamentului si pana iei 7 pastilute din noua folie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|