homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmine cu Postinor

#1 2008-12-18 09:33:07

monicanicoleta
New member
Inregistrat: 2008-12-17

Yasmine cu Postinor

Folosesc ca metoda contraceptiva Yasmine. Dar din blisterul trecut, am uitat sa iau vreo 2 pastile. Asa ca, dupa un contact sexual am administrat Postinor, insa am continuat si folia de Yasmin. Miercurea trecuta in 10 dec. am luat ultima pastila.
Sambata, in data de 13 am avut mici pete rosii-maronii, am crezut ca e ciclu si am inceput administrarea noii folii de Yasmin. Am facut pauza doar de 2 zile in loc de 7, intrucat stiu ca postinor 2 da peste cap menstruatia.
Ce sa fac? Sa continui actuala folie pana o termin? As putea fi insarcinata? In cele 2 zile am avut ceva cheaguri, dar cand am inceput administrarea Yasmin s-au oprit.
Cand sa ma astept sa vina menstruatia? Doar la sfarsitul foliei? Sa fie intarzierea datorita faptului ca nu am respectat cele 7 zile de pauza?

#2 2008-12-18 09:47:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Yasmine cu Postinor

Deci tu ti-ai dat organismul peste cap, draguta!
Yasmin si Postinor deodata?! neutral Eu m-as fi protejat 7 zile cu prezervativ si as fi continuat sa iau pilulele normal...
Sangerarea ta poate fi fie din cauza ca ai intrerupt folia, fie din cauza Postinorului, care are ca si efect secundar o astfel de sangerare...
Eu daca as fi in locul tau as continua sa iau folia asta pana la capat, si desigur, as astepta menstruatia in pauza de 7 zile... Daca aceasta nu apare, trebuie sa te duci la medic sa elimini suspiciunea unei sarcini...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2008-12-18 13:08:40

monicanicoleta
New member

Dar daca am avut o mica hemoragie in acele 2 zile, sunt sanse sa fiu insarcinata?

#4 2008-12-18 13:11:11

blueeyes
Platinum member

De cat timp iei Yasmin?

patfierbinte      sjuk     

#5 2008-12-18 21:32:05

monicanicoleta
New member

Iau Yasmin de circa 2 ani. Se poate un raspuns mai explicit?
Multumesc

Publicitate

loading...

#6 2008-12-18 22:59:23

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

postinorul are o marja de eroare de 2% deci sansele ca tu sa fii insarcinata sunt mici. termina folia si asteapta menstra
acea sangerare poate fi ori de la postinor, ori era un inceput de msntra
raspunsul lui blueeyes mi se pare destul de explicit smile

#7 2008-12-19 08:46:03

blueeyes
Platinum member

Mai explicita decat atat nu pot fi, oricat as incerca smile

patfierbinte      sjuk     

#8 2008-12-19 08:56:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Monica in primul rand ai gresit ca nu ai respectat pauza de sapte zile. In al doilea rand, cum au spus si fetele, puteai sa te protejeze suplimentar 7 zile. Postinorul combinat cu anticonceptionalele este ca o bomba hormonala. Sansele de sarcina sunt mici, insa sansele unei dereglari hormonale crescute. Poti sa faci un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul cu risc ca sa elimini cu certitudine existenta unei sarcini.

Continua folia actuala si asteapta menstra in pauza de 7 zile.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.