|
Nu esti logat.
Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...#1 2008-12-19 12:01:17
Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum am inceput sa sangerez. In mod normal, abia in 6 ianuarie ar trebui sa termin folia. Ultima oara a fost editat de Deionara (2008-12-19 15:15:10) Cum iti poate fi asa sete dimineata... cand ai baut atat de mult aseara! Offline #2 2008-12-19 12:16:34
Re: Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...pai daca nu le-ai luat de 3 zile..........nu intervine menstruatia? eu cred ca ar trebui sa lasi menstruatia...... Ultima oara a fost editat de daliana (2008-12-19 12:17:15) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-12-19 12:19:39
Re: Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...A inceput menstruatia, de aia sangerez, insa in prospect scrie "daca ai uitat sa iei pastila intr-o zi, ia-o a doua zi, imediat ce iti amintesti, si ia si pastila de pe ziua respectiva (adica doua pastile intr-o zi)" insa nu spune nimic despre 3 zile la rand. Cum iti poate fi asa sete dimineata... cand ai baut atat de mult aseara! Offline #4 2008-12-19 13:56:00
Re: Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...Pai daca ai uitat-o 3 zile la rand nu mai are rost sa continui folia pentru ca oricum o sa dai in sangerare. Lasa menstra sa treaca, tine pauza de 7 zile (numara si cele 3 zile in care nu ai luat pastilele) si cand incepi folia noua protejeaza-te suplimentar pana inghiti 7 pastile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|