homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...

#1 2008-12-19 12:01:17

Deionara
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-12-30

Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...

Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum am inceput sa sangerez. In mod normal, abia in 6 ianuarie ar trebui sa termin folia.

Intrebarea mea este: sa opresc AC si sa incep o folie noua peste 7 zile, sau sa continui folia asta, desi acum sangerez?

Multumesc mult!  rodnar

Ultima oara a fost editat de Deionara (2008-12-19 15:15:10)

Cum iti poate fi asa sete dimineata... cand ai baut atat de mult aseara!

#2 2008-12-19 12:16:34

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Am uitat sa-mi iau AC 3 zile si acum...

pai daca nu le-ai luat de 3 zile..........nu intervine menstruatia? eu cred ca ar trebui sa lasi menstruatia......
vezi in prospect ce scrie daca uiti sa le iei, daca nu il mai ai intra pe net, www.farmaline.ro

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-12-19 12:17:15)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-12-19 12:19:39

Deionara
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-12-30

A inceput menstruatia, de aia sangerez, insa in prospect scrie "daca ai uitat sa iei pastila intr-o zi, ia-o a doua zi, imediat ce iti amintesti, si ia si pastila de pe ziua respectiva (adica doua pastile intr-o zi)" insa nu spune nimic despre 3 zile la rand.

Cum iti poate fi asa sete dimineata... cand ai baut atat de mult aseara!

#4 2008-12-19 13:56:00

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai daca ai uitat-o 3 zile la rand nu mai are rost sa continui folia pentru ca oricum o sa dai in sangerare. Lasa menstra sa treaca, tine pauza de 7 zile (numara si cele 3 zile in care nu ai luat pastilele) si cand incepi folia noua protejeaza-te suplimentar pana inghiti 7 pastile.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.