|
Nu esti logat.
Vreau si eu un raspuns ,please#1 2008-12-20 15:35:49
vreau si eu un raspuns ,pleaseBuna,s-a mai confruntat cineva in metroanexita cu friguri fara sa aiba febra,asta tinand cont ca sunt sub tratament cu antibiotic zanocid si antiinflamator tador de trei zile ,iar frigurile nu ma lasa,asta pe langa dureri si greata.M-a mai speriat pe deasupra si o doctorita la ecograf spunan ca am un ovar marit sau un chist cu lichid mare de 5,5/5,3 cm,ca apoi sa ma trimita la un ginecolog de urgenta,acesta examinandu-ma si pe masa si la ecograf a spus ca nu vede nimic inafara de metroanexita.Heeelp oare ce sa fac sa ma mai duc la un alt ecograf sau ce sa fac.Va rog din suflet sa-mi dati si mie un raspuns. Offline #2 2008-12-20 15:43:35
Re: vreau si eu un raspuns ,pleasenu mai deschide alte topicuri..asta e al doilea..o sa iei warn..asteapta k ti se va raspunde cand va intra cineva care stie.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-12-20 15:48:57
Re: vreau si eu un raspuns ,pleasebine,multumesc de instiintare.Vreau sa mai precizez ca am facut un control ginecologic si inainte cu o luna o ecografie transvaginala si ovarele erau perfect normale ,iar testul Papanicolau a iesit bun doar cu precizarea ca exista inflamatie.Se poate asa la interval de o luna sa se formeze un chist asa mare???? Ultima oara a fost editat de Mateiut (2008-12-20 17:07:45) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|