homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt speriata...

#1 2008-12-21 13:41:54

roxana.marya
Membru
Inregistrat: 2008-12-20

sunt speriata...

am suferit un avort acum 5 zile.pana ieri nu am avut nimic.ieri insa au aparut durerile insuportabile,iar azi m am trezit plina de sange...ieri dimineata am fost la control,i am spus ca sunt ok,m a intrebat de sangerari si i am spus ca nu am avut probleme.iar el a spus ca mai bine,ca am scapat de o problema,inseamna ca m a curatat bine.deci...acum ce sa inteleg ca dupa 5 zile sa mi fi aparut vreo infectie?dc sangerez abia acum si am dureri foarte mari?ma gandesc...poate sa mi fi venit meenstruatia acum? e posibil?nu stiu ce sa cred....mie frica de o infectie...ma ajutati cu un sfat va rog?

#2 2008-12-21 14:05:36

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: sunt speriata...

menstruatia vine abia dupa 4-6 saptamani.......... nu ti-a prescris antibiotic???? ce fel de medic e ala? trebuia sa iei antibiotic din prima zi de avort si eventual analgezice
dupa ce ti se opreste sangerarea poti face un test de sarcina care trebuie sa iasa negativ daca te-a curatat bine cum spune el

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-12-21 14:25:07

roxana.marya
Membru
Inregistrat: 2008-12-20

ba da mi a prescris un antibiotic....syntoflox 500.iar ptr dureri a spus sa iau 2 pastile panadol....aseara am luat 4 in total...ma durea rau...ma gandeam ca daca fac avort aici(in cipru)sunt mai buni doctorii.dar....acum ma indoiesc...

#4 2008-12-21 14:29:07

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

urmeaza tratamentul si fa-ti 2-3 teste de sarcina in decurs de 10 zile, ar trebui sa iasa a doua liniuta slaba pana nu se mai vede deloc.......

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.