|
Nu esti logat.
UN RASPUNS VA ROG!#1 2008-12-21 13:42:43
UN RASPUNS VA ROG!Buna tuturor!Am luat timp de 3 luni anticonceptionale Melleva 35 la prescriptia medicului,iar dupa aceste 3 luni ...in luna noiembrie cand luam ultima folie de anticonceptionale ciclul a venit regulat pe 19 nov,,,dar acum in luna decembrie(cand sunt in pauza si nu am mai luat anticonceptionale) ciclul nu mi-a mai venit regulat...astazi suntem in 21 dec si nu mi-a venit...mentionez ca in aceasta luna de cand nu am luat anticonceptionale am avut doar doua acte sexuale protejate cu prezervativ...si a mai fost o singura data cand a intrat penisul neprotejat in mine,dar fara a se ejacula, doar o penetrare dupa care nu a mai continuat...Cum sunt speriata,ma gandeam sa nu fie vorba despre vreo sarcina ceva...mereu mi-a fost frica de acest lucru...astept un raspuns din partea voastra,,daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu...merci frumos Offline #2 2008-12-21 14:03:20
Re: UN RASPUNS VA ROG!un test de sarcina te-ar mai lumina There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-12-21 14:05:33
Re: UN RASPUNS VA ROG!dar e posibil sa fie vorba de sarcina atat timp cat nu a ejaculat si doar a intrat penisul si a iesit? nu e posibil sa fie vorba de o intarziere cauzata de faptul ca am renuntat la ac? Offline #4 2008-12-21 14:08:00
Re: UN RASPUNS VA ROG!1. in timpul actului se elimina un lichid din penis, nu trebuie sa ejaculeze ca sa ramai gravida, evident riscul e mai mic, protectia e de numai 70% la coitus interuptus There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-12-21 14:13:48
Re: UN RASPUNS VA ROG!ideea e ca nu a fost un coitus intreruptus....pt ca nu am facut sex ,iar cand simtea ca se apropie de ejaculare sa o scoata afara...a fost doar o penterare sa ne aducem aminte de vremurile bune cand luam ac...si apoi a scos-o imediat...deci atat...nimic mai mult....si nici nu eram in extaz in momentul respectiv sa zic ca a avut o scurgere sau o picatura de placere....mc de raspuns daliana Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-21 14:21:02
Re: UN RASPUNS VA ROG!si daca testul iese pozitiv ce faci cu explicatia de mai sus??? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-12-21 15:23:54
Re: UN RASPUNS VA ROG!
Nu cred k e vorba de sarcina,mai degrama e o intarziere datorita intreruperii anticonceptionalelor.Daca inainte de a le lua,aveai un ciclu neregulat,asa va fi si de acum in colo.Mai asteapta pana pe 28 si atunci fa un test daca nu vine menstra. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|