|
Nu esti logat.
Vreo recomandare?#1 2008-12-21 15:00:03
Vreo recomandare?In luna aprilie am luat pt prima oara anticonceptionale si dupa 2 luni m-am lasat intrucat mi se marisera sanii ingrozitor si mi se parea ca-mi apare par pe fatza. Atunci ma apucasem, la recomandarea ginecolocului si a dermatologului, pentru ca am avut o problema cu tenul care s-a rezolvat destul de usor. Sanii mi-au revenit la normal dupa scurt timp dupa ce-am renuntat si aparitia parului pe fata a fost ceva nascocit de imaginatia mea. Acum as dori iau anticonceptionale pe post de contraceptiv. E ok sa ma reapucat daca am luat cu ceva timp in urma si am facut o pauza de 6 luni? Si imi recomandati un alt tip de anticonceptionale? In aprilie ma apucasem de Diane, fiind cele mai bune privind acneea, si ma ingrozisera efectele secundarea (marirea sanilor). Sunt constienta ca e posibil sa intalnesc aceleasi efecte si la alt tip de antibebe, dar poate imi recomandati ceva care sa fie destinat numai pentru contraceptie. Astazi e prima zi de menstruatie si de aceea as dori un raspuns cat mai rapid. Offline #2 2008-12-21 15:15:13
Re: Vreo recomandare?aici pe forum NU se recomanda antibebe.numai un medic de planning sau un ginecolog e capabil sa-ti spuna ce sa iei,in urma unor intrebari pe care ti le va adresa.Se poate sa nu mai ai aceleasi probleme(cresterea sanilor si aparitia parului pe fata).Se pot lua antibebe pana te hotarasti sa ai un copil,deci nu e o perioada limitata. Iubesc si sunt iubita Offline #3 2008-12-21 15:28:38
Re: Vreo recomandare?Doctorul ginecolog imi recomandase Mercinol. Am fost la o ecografie sa vad daca am chisturi pe ovare. Doctorul dermatolog mi-a zis sa iau Diane pentru a rezolva problema cu tenul. Offline #4 2008-12-21 15:40:47
Re: Vreo recomandare?Diane sunt in primul rand medicamente pt tratamente, si in al doilea rand contraceptive. mergi la planning sa-ti prescrie altceva. alea le-i luat pt problema cu tenul.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|