homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua!

#1 2008-08-04 13:53:12

roxanutza
Membru
Inregistrat: 2008-08-04

buna ziua!

sunt noua pe aici,dar ma bucur ca am gasit un astfel de site unde se discuta liber despre diverse probleme....am si eu o problemita:am fost la doctor,de aprox un an incerc sa scap de o micoza(candida albicans).momentan am refacut testele si a iesit negativ,insa,sunt cam speriata de rezultatele examenului bacteriologic,care a iesit dupa cum urmeaza:
-relativ frecvente celule epiteliale izolate si grupate in placarde
-frecvente leucocite polimorfonucleare neutrofile
-frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacterii
-absenti lactobacili doederlein(care la analizele precedente iesisera prezenti)
este grav?nu am reusit inca sa vb cu medicul despre asta,nu mi-a atras atentia asupra acestui aspect
si inca ceva:cum pot scapa definitiv de micoza respectiva?apare cand mi-e lumea mai draga....
   Astept cu nerabdare raspunsul dv..
          Va multumesc!

#2 2008-08-04 14:13:06

roxanutza
Membru
Inregistrat: 2008-08-04

Re: buna ziua!

sunt ingrijorata!

#3 2008-08-04 14:17:44

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

tu te ingrijorezi dar nici nu stii macar daca rezultatul e prost. vorbeste cu medicul de familie sau cu ginecologul

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#4 2008-08-04 14:19:05

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

daca e negativ e bine, cat priveste interpretarea  examenului, un doctor o poate face
prietenul tau a facut tratament? poate tot iei de la el

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2008-08-04 14:28:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

roxanutza a scris:

sunt noua pe aici,dar ma bucur ca am gasit un astfel de site unde se discuta liber despre diverse probleme....am si eu o problemita:am fost la doctor,de aprox un an incerc sa scap de o micoza(candida albicans).momentan am refacut testele si a iesit negativ,insa,sunt cam speriata de rezultatele examenului bacteriologic,care a iesit dupa cum urmeaza:
-relativ frecvente celule epiteliale izolate si grupate in placarde
-frecvente leucocite polimorfonucleare neutrofile
-frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacterii
-absenti lactobacili doederlein(care la analizele precedente iesisera prezenti)
este grav?nu am reusit inca sa vb cu medicul despre asta,nu mi-a atras atentia asupra acestui aspect
si inca ceva:cum pot scapa definitiv de micoza respectiva?apare cand mi-e lumea mai draga....
   Astept cu nerabdare raspunsul dv..
          Va multumesc!

Roxanuta in primul rand definitv de candida nu se scapa. Este o ciuperca pe care o avem in corp in mod normal si creeaza probleme atunci cand se inmultesc excesiv. Cauzele aparitiei ei, sunt multiple: de la alimentatie nesanatoasa pana la contact sexual neprotejat cu un partener purtator.

Cat despre analie, leucocitele frecvente indica o infectie undeva. Si lactobacilii dordelain e nasol ca sunt absenti. Ei sunt considerati bacilii curateniei si trebuie sa fie prezenti. Mai mult nu stiu sa-ti spun. Mai asteapta poate iti va raspunde o fata de meserie.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-12-21 11:23:51

crisbv
Membru
Inregistrat: 2008-12-21

Servus Roxy,

...si eu is noua ...
pana la urma ce diagnostic ti s-a pus? ca si eu mi-am luat ieri rezultatele de la analize si sunt identice cu alet tale.

#7 2008-12-21 12:14:31

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

crisbv, dupa mine e vorba de gardnerella din cauza prezentei bacililor gram negativ si absentei lactobacililor, e o dereglare a florei care se trateaza

#8 2008-12-21 14:17:55

crisbv
Membru
Inregistrat: 2008-12-21

mersi de raspuns "lady in black"

#9 2008-12-21 16:41:42

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cu placere

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.