|
Nu esti logat.
PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(#1 2008-05-04 21:32:16
PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(buna fetele.de vreo 2 ani si ceva am o problema care ma ingrijoreaza cu maxilarul. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #2 2008-05-04 21:35:17
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(aceeasi problema o am si eu...dentistul meu mi-a spus k e datorita faptului k imi cresc maselele d minte si imi impinng maxilarul sau cva d genul...oricum a corelat asta cu cresterea maseleleor d minte Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-05-04 21:38:09
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(mie mi'au iesit maselele de minte,dar cauza la mine nu e de asta chiar nu stiu ce sa fac si la cine sa ma duc sa'i spun problema mea. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #4 2008-05-04 22:56:18
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(ar trebui sa mergi la medic si sa iti faci o radiografie a articulatiei temporo-mandibulare. Offline #5 2008-05-04 23:51:12
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(aceeasi problema ca la mine doar ca eu stiu ca problema a inceput in urma unei muscaturi gresite. Nu cred ca se poate repara dar este o problema destul de deranjanta. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-17 12:08:41
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(si eu am problema asta dar mie deja mi se pare amuzant , mai ales daca mananc ceva care in mod normal nu ar produce nici un zgomot, cum ar fi painea...mie personal nu mi se pare deranjant.... ma gadila:D Offline #7 2008-05-17 12:19:46
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(
se vede daca e ceva in neregula la oasele care formeaza articulatia, se vede spatiul interarticular ( spatiul dintre acele oase ) daca e largit sau ingustat..etc Offline #8 2008-05-17 12:45:58
Multumesc mult pentru raspuns. Offline #9 2008-05-17 13:30:01
a, daca esti insarcinata, dupa dupa Offline #10 2008-12-22 10:09:57
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(fetelor si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa mai fac......imi pocneste in maxlarul in partea dreapta...si e destul de deranjant mai ales cand mananc...trebuie sa evit alimentele mai tari cum ar fi coaja de paine , covrigii pt ca trebuie mestecat mai cu putere si atunci pocneste foarte aiurea....si si cand dorm pe partea stanga sau dreapta e foarte aiurea...simt cum se deplaseaza asa putin intr-o parte....e foarte aiurea si ma gandesc mereu numai la asta pentru ca uneori imi pocneste atat de tare ca ma asurzeste.problema a inceput de vreo doua trei luni...si am zile cand e ok si nu am nimic, si zile cand pocneste non stop.cineva mi-a zis ca e lipsa de calciu ceea ce e posibil pt ca nu mananc lactate decat iaurt cu fructe(care nu stiu cat e de ok), cascaval si foarte rar smantana.si am luat calciu/magneziu/zinc plus vit d3 efervescent si nu vad nici o imbunatatire...voi ce ziceti?e posibil sa treaca de la sine sau sa se agraveze situatia? Offline #11 2008-12-22 10:13:49
Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(Si eu tot la lipsa de calciu m-am gandit. Insa, fara analize, nu poti fi sigura de nimic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|