|
Nu esti logat.
Reactii adverse tratament betadine??#1 2008-03-04 19:13:30
reactii adverse tratament betadine??Datorita faptului ca la pap mi-a iesti ascus doctorita mi-a dat un tratament cu betadine ovule pe care l-am inceput de curand. dupa 4 zile de administrare am observat ca uneori am o scurgere ciudata alba, groasa cu aspect branzos fara nici un miros. de asemenea dimineata am vazut si o pata mica de sange, mai mult roz, nu chiar rosie. inainte de folosirea betadinelor nu am mai avut sangerari de genul acesta si nici scurgerea nu era asa. se poate ca betadinele sa fi modificat secretia si sa fi determinat si acea mica sangerare? in acelasi timp vreau sa va intreb daca la pap iese daca ai ceva infectii la mine scria col clinic curat si la flora, coci, trichomonas, micoze anaerobi nu scria nimic sau era -. multumesc. Offline #2 2008-03-04 19:15:26
Re: reactii adverse tratament betadine??da la papanicolau apare in general daca ai o infectie..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-04 19:28:15
Re: reactii adverse tratament betadine??deci tu nu ai nimic si totusi ti-a dat tratament... mami de minuni Offline #4 2008-03-04 19:31:14
Re: reactii adverse tratament betadine??spune ca i-a iesit ASC-US.. Offline #5 2008-03-04 19:31:43
Re: reactii adverse tratament betadine??mi-a dat tratament 2 luni cu betadine si o luna cerviron deoarce zicea ca ascusul poate a iesit din cauza unei iritatii sau a unei infectii. dar nu inteleg de ce s-a modificat secretia dupa betadine Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-04 19:40:36
Re: reactii adverse tratament betadine??ce iritatie si infectie daca in papanicolau nu apare nic? acolos crie col clinic curat si tie ti-a dat cerviron... mami de minuni Offline #7 2008-03-04 19:53:15
Re: reactii adverse tratament betadine??si atunci ascusul ce alta explicatie poate avea? eu sincer speram sa fie o infectie sau ceva de genul asta doar sa nu fie ceva mai rau, ca tot la asta ma gandesc de atunci... Offline #8 2008-03-04 19:54:52
Re: reactii adverse tratament betadine??da-ne si noua aici tot rezultatul ca sa vedem exact ce si cum. mami de minuni Offline #9 2008-03-04 20:17:53
Re: reactii adverse tratament betadine??la pap scrie ascus si atat. apoi col clinic curat, fara leziuni vizibile. mai scrie si sunt prezente celule metaplazice imature si rare penasazale (daca descifrez corect) atipice, infiltrat leucocitar redus. Offline #10 2008-03-05 12:12:54
Re: reactii adverse tratament betadine??giulia_26...nu pari a avea vreo infectie.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-03-05 12:13:54
Re: reactii adverse tratament betadine??daca au trecut 48 de ore banuiesc ca este ok,nu? asta e regula. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-03-05 12:15:54
Re: reactii adverse tratament betadine??da, sigur ca e ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2008-03-05 22:01:09
Re: reactii adverse tratament betadine??doctoressa, multumesc de raspuns. cu siguranta nu am avut contact inainte cu 48 de ore de a face testul pap, stiam de regula acesta. insa inainte de a-mi recolta testul pap doctorita mi-a facut o ecografie intravaginala si a foslosit destul de mult gel, si nu exagerez dar a durat acesta ecografie o jumatate de ora! abia apoi m-am urcat pe "scaunul de tortura" si mi-a luat proba. nu stiu daca asta are sau nu legatura. iar legat de betadine cred ca nu le mai folosesc, din nou am vazut cateva pete mici de sange pe chilot, si nu e spotting, e f putin cantitativ, fara nici o scurgere, doar sange curat ca si cum te-ai taia sau zgaria putin si ar curge putin sange. Offline #14 2008-12-22 11:44:37
Re: reactii adverse tratament betadine??Fetelor care ati mai folosit Betadine ovule, ati observat cumva daca in interiorul vaginului este mai uscat decat in mod normal??Eu am inceput tratamentul cu ele acum 3 zile si este atat de uscata zona ca abea reusesc sa le introduc cat de cat...si in plus secretia este asa sub forma de zgrabunte( asta poate fi candida ca fac tratament cu Zanocin?)...Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|