|
Nu esti logat.
Sunt disperata!Ajutati-ma!#1 2008-12-22 14:20:46
Sunt disperata!Ajutati-ma!Incep prin a spune ca m-am saturat sa tot merg la doctor!Am fost ca niciodata pana acum la ginecolog de 3 ori in 2 sapt, la doctori de medicina interna, la chirurgi!Dupa problema cu durerea in partea dreapta a reaparut candida dar sper ca am reusit sa o rezolv pe pe asta! Traieste pentru a fi! Offline #2 2008-12-22 14:23:04
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!eu zic k e tot candida..sau o iritatie din cauza absorbantelor Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-12-22 14:29:27
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!si ce sa fac?Ca ustura in continuu!Acum sunt in perioada menstrei!Ce sa mai iau ca sincer nu mai stiu!Si daca ar fi tot candida gynozol nu se mai face!Cu asta imi trecea acum nu stiu ce inlocuitor exista! Ultima oara a fost editat de anamaria_23 (2008-12-22 14:34:38) Traieste pentru a fi! Offline #4 2008-12-22 14:33:56
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!spala-te cu un ceai de galbenele la exterior..mai asteapta sa mai iti rasp si alte fete..poate imi scapa mie acum,da altceva nu cred k poti face Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2008-12-22 14:35:11
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!multumesc!O sa astept si raspunsul altor fete! Traieste pentru a fi! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-22 14:36:31
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!Si eu patesc la fel , usturimile se acutizeaza inainte si dupa menstra , mai intens in timpul menstrei, si dupa contact . Ce sa zic, la secretie ce ti-a iesit? Offline #7 2008-12-22 14:52:19
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!La secretie nu mi-a iesit nimic ,am si afisat rezultatele la un alt subiect!Am luat 5 zile augmentin si dupa mi-a reaparut candida!La inceput mici mancarimi si am luat cervugid 5 zile! si am crezut ca am scapat!dupa 3 zile dupa terminarea ovulelor m-a usurat in timpul si dupa actului sexual!Nu pot sa ajung la medic pt analize pt ca sunt pe menstruatie!Am observat ca sunt si rosie de jur impreujurul clitorisului!Problema este ca nu stiu ce tratament sa iau! Traieste pentru a fi! Offline #8 2008-12-22 22:42:18
Re: Sunt disperata!Ajutati-ma!nu poti lua niciun tratament...cum ti a spus si fetele spala te cu ceai de musetele si apoi da te cu crema de galbenele...sau clotrimazol daca nu te ajuta galbenelele...si dupa cetrece menstra mergi la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|