homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.

#1 2008-12-22 18:41:24

Placide
New member
Inregistrat: 2007-03-29

Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.

Salut!
Nu am mai postat de ceva vreme aici. Am si eu niste nelamuriri (oricat caut si ma documentez, parca tot degeaba e):
1. Sunt la a doua folie de Yasmin dupa o pauza de doua luni. Si ieri, inainte sa iau penultima pastila din blister am observat 2 mici cheaguri de sange pe absorbantul zilnic. Astazi, un mic spotting si inca 3 mici cheaguri (daca nu ar fi fost cheagurile poate nu eram asa alarmata). Se numeste asta spotting sau inceput de menstra??? Mai ales ca azi e ultima pastila.
2. Acum 4 zile m`am apucat de Cervugid(desi are cloramfenicol si nu prea am incredere in atb, ma rog) pentru o candidoza vaginala - mi s`a spus la farmacie ca Gynozolul de toate zilele nu se mai porduce. Ei sangerarea de care va pove mai sus a aparut dupa al 3-lea ovul. De aceea nici nu le`am mai administrat. Se poate sa fie vreo legatura???
Multzam!!!

#2 2008-12-22 18:58:32

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Cervugid, despre pauza de la anticonceptionale si sangerari.

1. Atata timp cat nu vorbimde hemoragie,nu sunt probleme. Stai linistita. E posibil sa fie un inceput de menstra, iar acele cheaguri sunt endometru necrozat.

2. In primul rand cervucidul nu trateaza candida. In al doilea rand nu te mmai baza pe vorbele farmacistelor. Cele mai multe din ele habar nu au despre ce vorbesc. Nu cred ca sangerarea a fost cauzata de ovule.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-12-22 19:00:42

Placide
New member

Ok. Am inteles. Sunt si eu studenta la medicina in anul 5, dar tot nu pot gasi raspuns la toate intrebarile. Cat despre Cervugid, contine nistatin. Deci trateaza si micozele pe langa trichomoniaze, gardnerelle si alte treburi. Nu??

#4 2008-12-22 19:01:42

andreea_andy2
Moderator

Contine prea putina nistanina ca sa combata candida. Dar tu esti sigura ca e candida? Ai facut o anaiza de secretie?

#5 2008-12-22 19:05:18

Placide
New member

Miros nu are, culoarea e galben-albicioasa, consistenta branzoasa , dispare la antimicotic .. Deci clinic e candida. De mult imi da batai de cap. Acum mi`am schimbat total lenjeria intima. Poate asa scap.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-22 19:10:18

andreea_andy2
Moderator

Candida se poate confunda foarte usor cu gardenerella. Aparent si gardenerela cedeaza la antimicotic, dar revine dupa tratament. De multe ori, si medicii le confunda. Fara o analiza de secretie, nu poti sti sigur ce ai. Parerea mea e sa mergi sa faci o analiza de secretie.

#7 2008-12-22 19:35:12

Placide
New member

In carte scrie asa: `Vaginita produsa de Gardnerella Vagibnalis da mirosul de peste imputit`. Asa am invatat eu si de aceea nu m`am gandit la o infectie cu gardnerella. Oricum dupa sarbatori imi voi suna ginecologul. Mersi mult!

#8 2008-12-22 19:37:46

andreea_andy2
Moderator

Pana atunci, poti sa incerci sa ameliorezi simptomele cu iaurt. Pune in vagin cate 5 ml de iaurt natural cinci seri la rand. Ajuta.

#9 2008-12-22 19:44:19

Placide
New member

Ideea e ca dupa 3 ovule nu mai am nimic! Secretia e perfect normala!!!

#10 2008-12-22 22:55:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca nu mai ai niciun fel de simptom atunci ai scapat...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.