|
Nu esti logat.
Va rog frumos ajutati-ma!#1 2008-12-20 00:52:00
Va rog frumos ajutati-ma!Buna seara...Numele meu este Andreea si mi as dori sa ma ajutati intr o problema....(Imi cer scuze in primul rand ca nu am stiut unde sa includ subiectul pentru ca nu stiu ce am )..De aproximativ 2 saptamani,atunci am observat eu,am pe buza superioara in coltul gurii un fel de ciorchine de bubite mici albe(seamana cu punctele de grasime ca sa zic asa,dar mult mai mici) si pe buza inferioara dar pe interior o singura bubita ) ....Azi mi a mai aparut una ....puteti sa mi spuneti ce as putea sa am???Sunt foarte speriata... Offline #2 2008-12-20 00:57:40
Re: Va rog frumos ajutati-ma!Poate fi o iritatie de la ceva anume...poate de la mancare,de la frig sau de la cosmetice. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #3 2008-12-23 00:41:20
Re: Va rog frumos ajutati-ma!2 saptamani nu e cam mult?O simpla iritatie ar fi trecut(parerea mea...) e posibil sa fie herpes(dupa descriere)...sau poate candida care nu apare numai in zona genitala.Isoprinosine am luat si eu e pt stimularea imunitatii.Pup Ultima oara a fost editat de Scarlett (2008-12-23 00:42:50) Offline #4 2008-12-23 08:42:41
Re: Va rog frumos ajutati-ma!Si eu ma gandesc la herpes. Incearca sa dai cu aciclovir. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|