|
Nu esti logat.
Intrebare !-8#134 2008-11-09 00:48:45
Re: intrebare !student de data asta las sa treaca de la mine caci ar trebui sa ti dau ban...ti a raspuns deja heimdall si ti a raspuns f bine...nu are rost sa ne repetam toti ca niste papagali...heimdall e una dintre cele mai bune fete de pe forum si stie ce vorbeste...daca nu ai incredere in ce ti a spus mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #135 2008-11-09 21:05:12
Re: intrebare !salut!..am si eu o problema..am reinceput vineri seara acel tratament cu ovule dar se pare k lucrurile nu au decurs ca prima oara(cand lam facut pe 29 octombrie numa o zi si lam oprit pentru ami veni menstruatia), de fapt nu au decurs cum mia zis doamna doctor..adica a doua zi d dimineata(si sambata dimineata si azi dimineata)nu am avut acea scurgere ca si prima oara knd am facut tratament,scurgere care doamna doctor mia zis k o sa o am..tratamentul mi lam facut seara pe la 10-11 si mam trezit pe la 10-11 dimineata..deci ma gandesc k ar fi avut destul timp sa se dizolve ovulul..si ceea ce am obervat ieri seara knd mam spalat in interior k apa k bicarbonat ca a mai ramas ovul dizolvat..iar azi dimineata in interior mai aveam km jumate din ovul nedizolvat..ce se intampla?k ce gresesc..vreau sa subliniez faptul k nu mai am mancarimi,usturimi,scurgeri diferite dekt d obicei km d knd am facut prima oara tratamentul..e posibil sa nu mai am candida si din aceasta cauza ovulul sa se comporte astfel? Offline #136 2008-11-09 21:15:39
Re: intrebare !ce ovule ai folosit? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #137 2008-11-09 21:32:22
Re: intrebare !clotrimazol 100mg Offline #138 2008-11-09 21:35:20
Re: intrebare !pai chiar daca nu ai mai avea candida, ovulul nu trebuie sa se comporte asa (doar sa ai iritatii, senzatii de arsura) nici gand sa se topeasca doar pe jumate. baga`l mai bine de data asta, mai adanc...mai unge`l cu crema de galbenele...oricum cred ca a ramas acolo cat trebuia ca sa isi faca efectul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#139 2008-12-24 19:10:46
Re: intrebare !am o intrebare..modafen interactioneaza cu ac mercilon?trebuie sa iau 4 zile cate trei pastile pe zi...daca interactioneaza atunci ce trebuie sa fac? Offline #140 2008-12-24 19:17:37
Re: intrebare !Nu interactioneaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|