homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Baiatul perfect-6

#96 2008-12-24 00:57:44

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Baiatul perfect

AdA_Ad9 a scris:

pink_martini a scris:

baiatul perfect trebuie sa aiba un cip implantat in ceafa ca sa-l pot controla prin o telecomanda

rotfl
si nu ai fi trista cu gandul ca el tot ce face,ce iti ofera,este pt ca tu ii controlezi orice miscare,orice gest?nu ai fi mai fericita sa stii ca totul vine de la el,din inima lui?

...sau din altceva
vorba bancului ala..
se naste un neuron in capu unui barbat..se uita`n dreapta, in stanga...nimic.. deodata apare alt neuron. si ii zice lu asta: ce faci ma singur aici? hai jos, ca acolo suntem toti rotfl
(glumesc tongue )

hjarta

#97 2008-12-24 01:00:46

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

Loveable a scris:

AdA_Ad9 a scris:

pink_martini a scris:

baiatul perfect trebuie sa aiba un cip implantat in ceafa ca sa-l pot controla prin o telecomanda

rotfl
si nu ai fi trista cu gandul ca el tot ce face,ce iti ofera,este pt ca tu ii controlezi orice miscare,orice gest?nu ai fi mai fericita sa stii ca totul vine de la el,din inima lui?

...sau din altceva
vorba bancului ala..
se naste un neuron in capu unui barbat..se uita`n dreapta, in stanga...nimic.. deodata apare alt neuron. si ii zice lu asta: ce faci ma singur aici? hai jos, ca acolo suntem toti rotfl
(glumesc tongue )

rotfl2) asa'i asa'i.rotfl2 adevar graieste rotfl2

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#98 2008-12-24 10:14:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

rotfl2

expect the worst , hope for the best!

#99 2008-12-24 10:46:25

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

rotfl tare faza cu neuronul rotfl

#100 2008-12-24 13:33:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai asa era si aia... ce se intampla daca unui barbat i se taie penisul? creierul preia automat functiile organismului... big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#101 2008-12-24 19:31:55

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

aaa era sa uit baiatul perfect trebuie sa fie si bun la pat. Da bun rau de tot , sa nu te lase sa te dai jos din pat big_smile hehehe

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#102 2008-12-26 15:18:31

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

baiatul perfect este cel care ma face fericita wink si sunt mai multe feluri pri care poti face pe cineva fericit... Nu mi-as dorii o marioneta, bineinteles, nici opusul, adica sa nu ia in seama nimic din ce spun eu, pentru ca de asta suntem 2 intr-o relatie ca sa luam hotararile impreuna, dar mi-ar place mult mai mult sa stiu ca tot ce face pleaca din inima lui, sa stiu ca isi doreste el sa imi faca pe plac, fara sa il constrang eu in vreun fel smile
As prefera asta de 1000 de ori big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.