homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema: cu antibb sau fara antibb?

#1 2007-04-03 22:38:14

Sweet_Aly
New member
Inregistrat: 2007-04-01

Problema: cu antibb sau fara antibb?

Dupa ce am stat si am observat ca absolut toata lumea d p forum primeste cel putzin 2-3 raspunsuri la ceea ce intreaba, mi-am facut curaj sa va intreb si eu cate ceva despre anticonceptionale.
Problema sta in felul urmator:  Fiind fumatoare(cca 1 pachet p zi) am tot evitat sa iau antibebe pana acum(am 23 ani). Insa acum vreo 6 luni, dupa multe noptzi de neliniste am hotarat sa ma informez exact care sunt efectele secundare ale anticonceptionalelor. Am fost la ginecolog, dar fiindu-mi un pik jena, m-am dus la o clinica privata, crezand ca acolo va avea cineva rabdare (si pana la urma,de ce nu, isi va face meseria cum trebuie)sa-mi recomande niste anticonceptionale preferabile la varsta, sanatate,etc.Pe langa faptul ca aproape m-a dat afara din cabinet dupa 10 minute!!!! mi-a dat o reteta cu niste anti pe care 3 farmaciste de la 3 farmacii diferite nu au reusit s-o citeasca. Asa ca nu am luat nici in ziua de astazi si am ramas cu o parere nu foarte buna despre ginecologi(sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar nu ma asteptam ca  intr-o clinica privata sa se intample asha ceva). Sunt ferm hotarata sa incep sa iau antibb, pentru ca totusi am o varsta la care mai trebuie sa mai si gandesc, am o relatie d 2 ani juma si prezervativele astea sunt bune si nu prea(se mai rup, ne mai fenteaza si raman pe unde nu trebuie). M-am uitat la ce atzi scris p-aici si am vazut ca tot laudati Yasmin. Stiu ca de capul meu nu ar trebui sa iau si nici nu o sa iau, dar macar spunetzi-mi daca intr-adevar sunt cele mai bune,daca au si acestea la contraindicatii fumatul, si daca cunoastetzi un doctor in adevaratul sens al cuvantului la care pot sa apelez. Multzumesc

#2 2007-04-03 22:47:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Problema: cu antibb sau fara antibb?

http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 iaca aici ginecologi

http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 iar aici planning - unde este recomandat sa mergi pt AC pt ca sunt mai la curent cu tot ce misca in materie decat un ginecolog smile

mami de minuni hjarta

#3 2007-04-04 08:43:55

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si dupa cum scrie prin toate posturile,nimeni de aici nu iti va recomanda antibb.
iar ceea ce mi se potriveste mie si imi merge de minune...la atcineva poate sa dea chix...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#4 2007-04-04 08:56:32

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

incearca la alt medic..nu toti sunt la fel..daca vrei rabdare..si discutii...la planning!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#5 2007-04-04 08:57:01

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

mergi la un cabinet de plannig unde cu siguranta va avea rabdare sa iti spuna ce si cum!!! eu iti recomand sa mergi la doctoressa...e super

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

Publicitate

loading...

#6 2007-04-04 09:15:57

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

subscriu alexamelin

#7 2007-04-04 20:57:16

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

supra-subscriu, daca esti din buicuresti.

Nobody home

#8 2007-04-04 23:54:51

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dap du-te la doctor. daca nu gasesti pe topicurile postate mai sus, du-te la un doctor la care a mai fost vreo cunostiinta de a ta, k sa sti asa in mare cum e si sa nu te duci degeaba, asa cum ai fost la primul

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-04-05 20:40:29

Sweet_Aly
New member

M-atzi zapacit cu subscriu si suprasub si extra scriu etc. smile Sunt convinsa ca exista si doctori buni, numa` ca se ascund probabil pe undeva, ca eu pana acum nu am avut noroc d ei. Singurul medic care mi s-a parut ca-si face meseria a fost nenea ala care m-a operat de apendicita cand eram mica(si acu` il tot vad pe la tv ca are probleme cu legea:D).
As apela la medicii cunostiintelor insa  nu am auzit nicio prietena de-a mea sa-mi laude vreun medic ginecolog . Daca, citez "doctoressa e super", Doctoressa ma primesti si pe mine? big_smile. Adik pot sa fac o programare?(desi nu stiu unde si cum).

Ultima oara a fost editat de Sweet_Aly (2007-04-05 20:51:22)

#10 2007-04-05 20:55:37

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

doar ca nu e ginecolog. e medic de planning familial. daca vrei pastilute, du-te. daca vrei control ginecologic, cauta aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742

Nobody home

#11 2007-04-06 10:00:28

Sweet_Aly
New member

Si ca sa ma duc la planning presupun ca tre` mai intai sa fac nishte analize si acel control ginecologic nu?

#12 2007-04-06 10:29:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

analizele nu sunt obligatorii pt prescrierea anticonceptionalelor...dar e bine sa sti daca suferi de ceva...adica e bine sa ti fi facut un ultimul an analizele...eventul daca vrei sa ti faci anumite teste(impreuna cu partenerul) de hpv...hiv...chlamidia...etc...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.