|
Nu esti logat.
Am si eu o problema.sunt tare nelamurita#1 2008-12-26 22:06:06
am si eu o problema.sunt tare nelamuritabuna seara.am si eu o intrebare.marti am luat ultima pastila anticonceptionala din blister si urma sa-mi vina ciclul pe data de 26,adica astazi.marti am avut contact sexual si imediat dupa mi-a venit ciclul.m-am gandit ca daca luasem pastila nu tb sa ma ingrijorez pentru ca as putea ramane insarcinata,dar fiindca nu am gasit nici un raspuns de ce a venit atunci,mai devreme,am luat astazi si pastila de urgenta.iau anticonceptionale mercilon din martie anul curent.in ziua in care mi-a venit ciclul luasem pastila anticonceptionala,deci nu ar fii trebuit sa vina.am avut contact fara prezervativ,dar eu si iubitul meu practicam metoda coitus interuptus,asta de fiecare data cand facem sex,chiar daca iau pastile. Offline #2 2008-12-26 22:09:38
Re: am si eu o problema.sunt tare nelamuritanu trebuia sa iei pastila de dupa dupa parerea mea. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-12-27 10:41:54
Re: am si eu o problema.sunt tare nelamuritamultumesc frumos pentru raspuns:)...m-ai linistit.pastila am luat-o ca sa fiu foarte foarte sigura ca nu mi se va intampla nimic.Voi merge la doctor dupa sarbatori.multumesc inca o data:) Offline #4 2008-12-27 11:24:45
Re: am si eu o problema.sunt tare nelamurita
cu placere, si data viitoare inainte de a lua postinorul daca nu esti sigura, intreaba`ne. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|