|
Nu esti logat.
Pilula uitata-3#39 2008-12-26 12:11:33
Re: pilula uitatadaca ai uitat-o inainte de vineri atunci e un risc..a ejaculat inauntru? acum nu prea mai ai ce sa faci...incearca eventual sa-ti amintesti cand ai uitat-o. eu le mai verific din cand in cand...numar ca sa vad daca sunt bine Offline #40 2008-12-26 12:58:10
Re: pilula uitatapai ce sa mai zic? si eu le verificam mereu...sa vad daca iau pastila din ziua care trebuie, dar acum sunt asa disperata incat parca zici ca s batuta in cap, oricat ma gadesc, am impresia ca le am luat mereu cand trebuia, dar nu mi aduc aminte exact...si totusi eram in urma cu o pastila. and love saves the day... Offline #41 2008-12-26 14:24:51
Re: pilula uitatadepinde de organism. in unele cazuri poate dura un timp pana se reia activitatea ovarelor, in alte cazuri poti sa uiti o pilula si sa ramai insarcinata chiar daca le iei de un an... Offline #42 2008-12-26 19:19:14
Re: pilula uitataMultumesc pt raspunsuri. and love saves the day... Offline #43 2008-12-27 19:13:11
Re: pilula uitata
ce nu inteleg eu e de ce sa renunti la ele...chiar si cu o pastila uitata ai protectie mai mare decit daca nu iei deloc...in plus, nu sunt ele de vina cind uitam sa le luam, ci noi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|