|
Nu esti logat.
Pot lua AC daca urmeaza sa fac histeroscopie?#1 2007-04-03 23:00:50
Pot lua AC daca urmeaza sa fac histeroscopie?Prin februarie (stimulare) - martie (embriotransfer) am facut un nou FIV (al 3-lea ca nr.) nereusit. De data asta nu am mai avut valoarea 0 la testul de sange betaHCG. Valoarea in ziua 12 de la embriotransfer a fost de 1,66 adica, doar o tentativa de implantare. Dupa intreruperea tratamentului de sustinere (utrogestan 6/zi, gravibinon - 2 fiole) CM mi-a venit cu o intarziere de 8 zile, la inceput cu pete maronii (3 zile) dupa care au urmat alte 4-5 zile cu dureri mari si destul de mult cantitativ. Din fericire mi s-a oprit si acum astept urmatorul CM sa ma duc sa ma programez pentru o histeroscopie sa vad daca am ceva dubios la instalatia de incubare (uter) de nu au putut sa se prinda embrionii. Mi-am planificat urmatorul FIV cam prin iunie-iulie dar pentru a ma putea apuca de noul tratament trebuie musai sa iau AC cel putin 2 luni (fara nu reusesc sa am foliculi cu ovocite viabile- trebuie sa imi repun ovarele in repaus). Offline #2 2007-04-05 11:41:05
Re: Pot lua AC daca urmeaza sa fac histeroscopie?anticonceptionlele subtiaza endometrul...ar putea deci parazita rezultatele histeroscopiei. cred ca e de preferat sa o iei pe rind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-04-06 20:29:51
Re: Pot lua AC daca urmeaza sa fac histeroscopie?Multumesc mult pt raspuns. Sarbatori fericite! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|